Azt tudom, hogy jan. 4.-én nyíregyen lesz terem rc verseny, oda megyünk. Én most adtam el az Esky Lama-mat. Olyan mint karu, csak ez kisebb volt, sárga, és repült. Aranyos volt, de nem lehetett vele ökörködni, összeakadtak a lapátok. ma egy 2,5 ccm-es repcsit reptettünk be. De van hajóm, FSR 3,5 ccm, és két autóm is, egy Carson Specter és egy Hobao Hyper ST.
szóval ettől a contitol ma már sokkal jobb gumikat lehet venni! akármilyen legyen az
nekem mindeg másfajta gumijaim vannak sose volt még 1faja gumi 2szer most dunlop 208am van,de ez megy a kukába tavasszal és jön az uj (pirelli)
mielőtt kivered a balhét kérdez meg egy gumist is ,hogy mikori! mert én is csak egy lalikus vagyok,,,
az hogy kicsuszik az köszönhető annak is hogy turásabb gumi, nem is egy mai fejlesztés,,,
pedig unokatesóm haverja adta, lehet hogy megkeresem a srácot és kikérdezem..
amúgy néha kicsúszik nagyobb gázadásnál, meg amikorkanyarból egyenesítek ki..bár ez a gumi túrás inkább, de nem látni rajta, hogy régi.. na mindegy.. a tied milyen fajta?
igazábol nem vagyok gumis de szerintem azt jelenti hogy 2000ben gyárotott 32.heti
maga ha ez tényleg igy van ,akkor igazábol nem ért meg 30 ezret , mert 30 ezerért már sokkal jobb gumikat lehet kapni mint sport gumik mint tura gumik között, meghát elég koros
gondolom már pár km ert belecsavartál és megszoktad hogy menynire tapad,
szerintem futtasd le és eennyi pénzért legközelebbet vegyél egy jobbat meg fiatal gumit 1-2 éveset
Szia Triker!
Tudnál segíteni a bekötését illetően?
Le tudod írni pontosan, hogyan kell csinálni? Esetleg képeket tudnál mutatni? Programozható váltóvillám mit jelent?
Köszi!
nekem is ilyen gumi van fent, de olyan kagylosra kopott mint az állat
enyém 2007es de a bordák tövébe hajszálnyi repedéseket lehet látni elégé örültem neki amikor megláttam
valaki nem tudja megmondani, hogy continental gumin hol lehet megnézni a gyártási évszámot?
amúgy van itt köztetek paksi, vagy környékbeli? vagy a ki ott vette a motorját?
köszi
Dunlop spormax d208
Szerintem ha szép óvatosan lekoptatom a külső réteget, nem lesz gond....
Ha mégis úgy érzem hogy csúszik, veszek másikat, ez meg addig jó lesz...
Az ember sajnos ha tudatlan, rászalad ilyenekre, de bocs hogy ilyen "hülye" vagyok vazzeg....
Azt gondoltam jó bolt!
És zsír új a gumi, csak már öreg....
Szi!
Van egy j3 CUB, ez szerintem mindenkinek megvolt, mint a simson. Aztán egy edge 540 lapgép, egy ultron3D, egy easy-copter v2, és egy hydro-foam. a helikopter és a j3 kivételével én építettem őket. Most készül egy mig-29. Te mit eregetsz? Illetve még nem.. Jan.9-én a Buszacsában indoor heli verseny! Ez ugye még nem off?:)
de van néha nagyobb akcio , pl yamahaworld ben ahol párban kb 30 ezer ft ért lehetett venni 2 éves gumikat,,,
meg itt kell nézegetni az aproban,,, és msot már tudod hogy kell nézni a gyártási dátumot és friss gumit kell venni!