Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hivatalosan nem, de barkáccsal igen.
mert ő szétvágta a sajátját,,,
alap esetben nem fér meg a kettő egymás mellett
Feltehető a hasidomos FZ6-ra bukócső, vagy csak gomba? (mintha Karu egyszer tett volna fel erről képet, de sajnos nem működik az oldal keresője)
KÖszÖnÖm mindenkinek meglett az elveszett fiu
hmmmm és a becsület !? mennyit ér meg neked?
ha a kormányvégeim ugyanilyenek, akkor átvehetem őket..?
Még azt se hadjuk figyelmen kivűl, hogy a létező összes jármű kilométerórája felfelé csal. A tényleges 130nál Kb minimum 140net mutat az óra. Így mikor 160ra van állítva a trafi akkor 180 mutat az óra. Ausztriában elég sokszor estem bele a 140 utatóval radarba, de még soha nem volt gond.
gyorshajtás... mondjuk az M1/M7-en a trafi 160-ra volt belőve és úgy is sok gyorshajtó volt... nem helyes a gyorshajtás, de mikor 130 helyett 135-tel mész és küldik a csekket, kicsit felmegy az ember hangyája... véleményem szerint, ha a trafik mondjuk 145-től villannának, egy rossz szót nem mondanék rájuk... persze joggal vetődhet fel kérdésként, hogy mi a rákért mész 145-tel mikor 130-cal is ugyanúgy odaérsz . Nem kell gyorshajtani így van
aki kipufogo -t keres
Szerintem, meg az nem természetes, hogy percenként 13 gyorshajtó van. Aki meg gyorsan megy az válalja a következményeket. Tölünk nyugatabbra sem müködik ez másként. Azt ott, nem háboroknak érte.
Hali!
Lehet, hogy már volt fent, de nincs erőm keresgetni, hátha valakinek jól jön:
robbantott ábrákok
huhh, ez több információ, mint amire kíváncsi voltam
Pedig mi voltunk arra
...........csak a főpöcsök lefagyott kézzel nem tudtak telefonálni, besörözött kézzel meg nem akartak!
Jó buli volt!
KrisztianFZ6 majd felpakolja a túrabeszámolót ( ha kijózanodik végre a lengyel lánykák okozta delíriumból) és kikezelteti a "Hüvelygomba" káros mellékhatásait!
Ne kérjétek számon rajta, hogy addig a sebeit nyalogatja!

Türelem, szóvirágot terem!
Hagyd a picsába!
Én megveszem a cuccait, aztán majd jól letagadjuk, hogy az övéi voltak! Mennyit kérsz érte? Alkuképes?
tiszta öröm lesz a motorozás!
600uj trafi
ÁÁ, ezek nem jöttek, én jártam arra 3 napig keresve őket az erdőben.
sziasztok komolyan keresem kaposvár vagy kaposvár környékén ennek a yamaha tulajdonosát, mert sikeresen elhagytam a számát és nálam vannak a motor festett alkatrészei ha valaki esetleg ismerei akkor adja át ezt az üzenetet előre is köszönöm zsuka
Karu, Krisztián, a dec. 31-ei Zakopane kirándulásból lett végül valami?
Köszönöm szépen!
90mm-rel magasabb a gyáritól, és 32380FT. Sajnos 19.-étől változnak az árak. De, ha addig megrendeled akkor még annyi.
Pöpec..
Saját készítés...
Kjak jol néz ki , saját eresztés vagy valaki más heggesztette?
Hát a "tartó" az maszek, nem nagy cucc csinálni, és sokkal olcsóbb egy Givi-nél.