999.000 Ft volt. Annyi, hogy 35.000 km van benne. De nem úgy néz ki, mintha nagyon hajtották volna. Asszem pályázik akié volt, remélem ott éli ki magát. Adták hozzá az összes gyári tartozékát (gyári dobot, ülést, tükröket, mindent, a kormányrudat kivéve).
Köszi a segítséget és a válaszokat. Igen, én is a hasznaltauto.hu-ról néztem ki. Jó ez az FZ-s honlap. Tetszik az a tengelygomba. Ki csinál ilyeneket? Mennyibe kerül csináltatni? Grat a tervekhez.
1. gyújtásra teszed
2.egyszerre, benyomod a "Select és Reset,, gombot. Elkezdenek villogni az óra számjegyei. Kb 8 min.
3.Select-tel változtatod a számokat
4. Reset-tel tudsz tovább lépni, hogy a perceket is állitani tud
Lenne egy jelentéktelen kérdésem. Hogy lehet beállítani a műszeren a pontos időt? Most vettem a motort és nem adtak hozzá könyvet. Nyomogattam de nem sikerült.
ha meg lehet kérdezni ,menniyért sikerült megvenned?
1:00 ír ki ha felteszed az aksi sarut!
Ez szép lett igazán !
Te a motorozz.hu ra nem tudtam beregesztrélni, pedig miután ajánlottad, mentem egyből....
George
2.egyszerre, benyomod a "Select és Reset,, gombot. Elkezdenek villogni az óra számjegyei. Kb 8 min.
3.Select-tel változtatod a számokat
4. Reset-tel tudsz tovább lépni, hogy a perceket is állitani tud
Lenne egy jelentéktelen kérdésem. Hogy lehet beállítani a műszeren a pontos időt? Most vettem a motort és nem adtak hozzá könyvet. Nyomogattam de nem sikerült.