Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szivesen! Ezért szkenneltem, hogy használjátok
Köszönet a Magyar kezelési könyvért
Ez elég durván néz ki, de szerintem nem erre gondolt. Legalábbis ez nem lehet az enyém (gyári első sárvédő meg indexek is megvannak).
999.000 Ft volt. Annyi, hogy 35.000 km van benne. De nem úgy néz ki, mintha nagyon hajtották volna. Asszem pályázik akié volt, remélem ott éli ki magát. Adták hozzá az összes gyári tartozékát (gyári dobot, ülést, tükröket, mindent, a kormányrudat kivéve).
szia

ha meg lehet kérdezni ,menniyért sikerült megvenned?
Erre gondolsz?
Speciel én!
Köszi a segítséget és a válaszokat. Igen, én is a hasznaltauto.hu-ról néztem ki. Jó ez az FZ-s honlap. Tetszik az a tengelygomba. Ki csinál ilyeneket? Mennyibe kerül csináltatni? Grat a tervekhez.
nemrég még használtautón láttam aszem
Ajánlom figyelmedbe: link
Akkor a nyári időszámításnál nem kell megint eljátszani a műveletet. Télen meg egy órát késhet..nem?
Nem jóóóóóóó
1:00 ír ki ha felteszed az aksi sarut!
Erről a motorról már láttunk itt képeket.
Karu!

Ez szép lett igazán !

Te a motorozz.hu ra nem tudtam beregesztrélni, pedig miután ajánlottad, mentem egyből....

George
De szép a motorod!
Pont éjfélkor tedd rá a sarut az akkura.
1. gyújtásra teszed
2.egyszerre, benyomod a "Select és Reset,, gombot. Elkezdenek villogni az óra számjegyei. Kb 8 min.
3.Select-tel változtatod a számokat
4. Reset-tel tudsz tovább lépni, hogy a perceket is állitani tud
Sziasztok!

Lenne egy jelentéktelen kérdésem. Hogy lehet beállítani a műszeren a pontos időt? Most vettem a motort és nem adtak hozzá könyvet. Nyomogattam de nem sikerült.
Egészen pontosan 247ezer.
Télre tele tankkal kellene eltenni, ennyi...
hogy a fenébe jut valakinek az eszébe, hogy teli tankkal rohangáljon a garázsban? én ezt már nem javíttatnám, nagyon gatyán néz ki.
kb 200ezer huf
amúgy egy új tank szinre fújva gyárilag.. mennyibe kerül?
Nem!
nem folyik ki,,,,