Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindkét oldalt a gombába menet van! egyikbe belecsavarod a menetes szárat , átdugod a tengelyen, majd rácsavaroda máiskoldalt és összehuzod
kb ennyi , igy oké?
Csak viccelek, jóaz! Megjöttek köszi. Csak azt nem értem mi fogja össze és hogy? Egy menetes szár gondolom ami összetartja, de hogy húzod össze? Egyikbe becsavarod, aztán átdugod a tengelyen és a másikat rászorítod?
elavult a tököd egyszerű rajzokhoz ideális,,,

megérkeztek ?
oké! 15percen belül megy
Nincs, nem használok elavult technikát . De SolidEdge kezeli a dwg-t is, küldheted abban is.
Oli! auto caded van? vagy hogy küldjem
HŐŐŐŐŐŐŐ!
A Skodásokat ne bántsd!
Pláne ha ugyanolyan lovunk van!
xtremist!
Gyertek rendbe mihamarabb!
És a büdös, véreres, gennyes tevefasz szoruljon minden gyökér skodás abortuszmaradékba!
Üdv:
Az 53000-es Fz6s gazdája
hello

ha valakinek valamilyen alkatrész kell, amit meg kell rajzolni 3D-ben én is szívesen megcsinálom Catiában....
esetleg gyártásban is tudok segíteni...(Off: catia vagy más rajz.prog. kérdésben is segitek. On)
legfeljebb fenntartom a jogot, hogy magamnak is gyártatok egyet:)
Mielőbbi felépülést Nektek xtremist1000!
Borzasztó figyelmetlenek az autósok, ma délután a kolegám ismerőse nem állt meg egy STOP táblánál, és elütött egy robogóst. Állítólag majdnem belehalt szegény.
Vigyázzunk Magunkra amennyire lehet, mert az autósok nem teszik!
szarul !
gumikkal még nem tudtam egyentalán foglalkozni,
többit csinálgatom, szakdoga irása közben
ma küldök valamit
Köszi az infókat...
Te hol szerezted be? Itt a xenon fórumon keresztül?
Peti, hogy állsz a gumiösszehasonlítással? És a tengelyvégekkel?
ÓÓÓó Köszi szépen!
boldog névnapot OLi!
Az Arrow titán dobnak annyi, Bitubo kormánylengés-csillapító, villahíd, hűtő, hengerfej, vízcső rotty, talán a teló is, gyári bukógomba, dzseki, Uvex helix rs750 sisak, alpinestars csizma, tucano aviatore kesztyű. Csak a ruha 250000 ft volt. a váz szerencsére nem sérült, viszont valami kiálló szar megsértette a hengerfejet a tőcsavarnál. Szóval nem egyszerű a dolog, viszont a legfontosabb, hogy a kicsike kis Hayazsuzsámnak nem lett semmi baja! Azt mondja, hogy azért mert rám esett, de én erre nem emlékszem.
bocs Karu,lemerült a mobilom!
mind1... a lényeg, hogy nagyobb bajotok nincs...
még szerencse nem lett nagyobb bajotok,,,
nő meg bekaphatja! főleg hogy ő volt a hibás, innentől kezdve hiába tagad,

amikor engem elütött a papa mert piroslámpához megálltam, erre elkezdi : hiszen zöld volt!,
mondom ki a fa,,,t érdekell hogy zöld volt vagy piros , minek ütött el? !

sajnálom,,, moci meg csak felépül hamar,
milyen kár lett benne?
És persze a nő simán tagadott, csak annyi járókelő állt mellém, hogy inkább elhallgatott. A rendőrség szerint egyértelműen ő volt a hibás, de most ha ránézek a Fazerre, ez valahogy nem tud vigasztalni.
Így már jobb!
Egyébként Xtremist vagyok alias Gazdag Gergő, csak a haverom gépéről írok, aztán nem jutott eszembe a login. Még össze vagyok kicsit zavarodva.
Az a "nőm" nem tom hogy került oda.
linknőm
Így jártam emberek! Utólért a Skodás Nő. A barátnőm szerencsére megúszta egy-két kék folttal, nekem viszont kificamodott a vállam. MEG SZARRÁ TÖRT A MOTOROM, MERT A HÜLYE PICSA NEM TUDTA HOGY MIRE VALÓ A STOP TÁBLA. Amúgy a vállam visszaugrott magától, ez az amit a kipufogóm nem fog megtenni
Igen, én szereltem be. Nem nagy durranás, el sem tudod téveszteni. A bi-xenon annyit jelent, hogy a tompitott és a reflektor is xenon. És azért dupla, mert az FZ1-nél mindkét oldal világit (gyárilag) tompitottnál és refinél egyaránt. (mint egy autónál...)
Ha van egy kis műszaki érzéked, nem nagy dolog beépiteni. A Fazerben sincs sok hely a trafóknak és a relének, de azért megoldottam. Az fontos, hogy a nagyfesz vezeték ne legyen megtörve, és lehetőleg egy vezeték se legyen kitéve dörzsölésnek, mert abból előbb-utóbb baj lesz...
Erre 3 év gari van, égőre is!