mindkét oldalt a gombába menet van! egyikbe belecsavarod a menetes szárat , átdugod a tengelyen, majd rácsavaroda máiskoldalt és összehuzod
kb ennyi , igy oké?
Csak viccelek, jóaz! Megjöttek köszi. Csak azt nem értem mi fogja össze és hogy? Egy menetes szár gondolom ami összetartja, de hogy húzod össze? Egyikbe becsavarod, aztán átdugod a tengelyen és a másikat rászorítod?
xtremist!
Gyertek rendbe mihamarabb!
És a büdös, véreres, gennyes tevefasz szoruljon minden gyökér skodás abortuszmaradékba!
Üdv:
Az 53000-es Fz6s gazdája
ha valakinek valamilyen alkatrész kell, amit meg kell rajzolni 3D-ben én is szívesen megcsinálom Catiában....
esetleg gyártásban is tudok segíteni...(Off: catia vagy más rajz.prog. kérdésben is segitek. On)
legfeljebb fenntartom a jogot, hogy magamnak is gyártatok egyet:)
Mielőbbi felépülést Nektek xtremist1000!
Borzasztó figyelmetlenek az autósok, ma délután a kolegám ismerőse nem állt meg egy STOP táblánál, és elütött egy robogóst. Állítólag majdnem belehalt szegény.
Vigyázzunk Magunkra amennyire lehet, mert az autósok nem teszik!
Az Arrow titán dobnak annyi, Bitubo kormánylengés-csillapító, villahíd, hűtő, hengerfej, vízcső rotty, talán a teló is, gyári bukógomba, dzseki, Uvex helix rs750 sisak, alpinestars csizma, tucano aviatore kesztyű. Csak a ruha 250000 ft volt. a váz szerencsére nem sérült, viszont valami kiálló szar megsértette a hengerfejet a tőcsavarnál. Szóval nem egyszerű a dolog, viszont a legfontosabb, hogy a kicsike kis Hayazsuzsámnak nem lett semmi baja! Azt mondja, hogy azért mert rám esett, de én erre nem emlékszem.
még szerencse nem lett nagyobb bajotok,,,
nő meg bekaphatja! főleg hogy ő volt a hibás, innentől kezdve hiába tagad,
amikor engem elütött a papa mert piroslámpához megálltam, erre elkezdi : hiszen zöld volt!,
mondom ki a fa,,,t érdekell hogy zöld volt vagy piros , minek ütött el? !
sajnálom,,, moci meg csak felépül hamar,
milyen kár lett benne?
És persze a nő simán tagadott, csak annyi járókelő állt mellém, hogy inkább elhallgatott. A rendőrség szerint egyértelműen ő volt a hibás, de most ha ránézek a Fazerre, ez valahogy nem tud vigasztalni.
linknőm
Így jártam emberek! Utólért a Skodás Nő. A barátnőm szerencsére megúszta egy-két kék folttal, nekem viszont kificamodott a vállam. MEG SZARRÁ TÖRT A MOTOROM, MERT A HÜLYE PICSA NEM TUDTA HOGY MIRE VALÓ A STOP TÁBLA. Amúgy a vállam visszaugrott magától, ez az amit a kipufogóm nem fog megtenni
Igen, én szereltem be. Nem nagy durranás, el sem tudod téveszteni. A bi-xenon annyit jelent, hogy a tompitott és a reflektor is xenon. És azért dupla, mert az FZ1-nél mindkét oldal világit (gyárilag) tompitottnál és refinél egyaránt. (mint egy autónál...)
Ha van egy kis műszaki érzéked, nem nagy dolog beépiteni. A Fazerben sincs sok hely a trafóknak és a relének, de azért megoldottam. Az fontos, hogy a nagyfesz vezeték ne legyen megtörve, és lehetőleg egy vezeték se legyen kitéve dörzsölésnek, mert abból előbb-utóbb baj lesz...
Erre 3 év gari van, égőre is!
kb ennyi , igy oké?