Nemrég adtam be gyártásra a sima bukógombát /karácsonyra meg is lesz /,
az mellé még érdemes ezeket is felrakni, mert akkor gyorsba küldöm ezeket is az embereimnek
inkább túrásabbat..
nem vagyok egy aszfaltbetyár, de azért nem is a nyugdíjasokhoz tartozom...)
ti milyen átlaggal szoktatok menni?
valaki kipróbálta már a végét az fz6nak?
de amúgy még lehet őket kapni simán...
akkor marad a kontinental contiforce előre is.. csak mert hátulra olyat vettem a nyáron..
de egyébként ha előre úgyanazt a márkájú és fajtájú gumit kell hogy rakd, akkor sohasem tudsz másféle gumit kipróbálni, mert ugye nem egyszerre kopik el az első és hátsó...
az baj amennyiért ezeket a gumikat megveszed ugyannyai pénzért ujabb fejlesztésű gumikat kapsz és jobbakat is,
ezek elég régi fejlesztésűek, nem is gyártják már őket,,, d207 et biztos nem, mert nekem d208am van és már azt se gyártják,,,
Így van! Márkán belül is más lehet az összetétele a guminak, nem hogy még azon kívül. Csak egyforma márkájú és típusú gumikat rakj fel. Ezt "gazdasági" szempontból sem szabad mérlegelni.
én azt gondolom és vallom, hogy előre és hátra mindig azonos márkájú és azonos típusú gomót kell felrakni. ezt egyébként egy nálam sokkal okosabb embertől hallottam
Amúgy ezek közül melyiknek jobb a tapadása? az gond ha előre más márkájú és mintájú gumit rakok? amúgy én úgy vettem észre, hogy a dunlop jobban tapad, pedig olcsóbb....
nekem a road attack van a gépen, szeressem, de ezt már mondtam, igazi összehasonlítási alapja TJ-nek van... abban tutira megegyezünk vele, hogy a BT020-nál sokkal jobb élmény vele motorozni... élettartamról még nem tudok nyilatkozni, sajna alig van benne még csak 4000 km
Mi már rendeltünk nem is egyszer, igaz autó gumit, nem volt rossz tapasztalatom.
Utoljára golfra rendeltem 4 gumit renben leszállították a gumik is rendben voltak.
Persze ez még nem biztosíték.
Sziasztok
milyen gumit ajánlatok előre?
hátul continental conti force van van 30ezer körül volt..
elöl is lekopott a dunlop sportmax.. de lehet hogy oda is continentalt kellene vennem..
ti mit ajánlatok? az a www.gumik.hu netes futár megbízható? valaki rendelt onnan?
köszi
kivülről jol néznek ki...
remélem a méretek is jok amit küldtem
jobb hátsót valószinű kicsit átrajzolom, azt a kilógó részét, mert megmunkálás szempontjábol nem a legegyszerűbb,
mikor teszed fel őket a honlapra?
Nemrég adtam be gyártásra a sima bukógombát /karácsonyra meg is lesz /,
az mellé még érdemes ezeket is felrakni, mert akkor gyorsba küldöm ezeket is az embereimnek
George