Alul csak egy gumi tömités van ,felül egy lemezes gumi azon vannak a körmös anyák.
A két körmös anya között van egy gumi hézagoló alátét a felső körmösre van ráültetve a biztosito alátét.
sziasztok
valaki nem tudja véletlenül, hogy a kormánycsapágy alján csak egy sima porvédő gumi van? vagy még valami lemez is van ott? esetleg fényképe valakinek lenne? szétszedésnél mit kell cserélni?
köszi
nekem s2ről csak a féknyerge kéne
mondjuk a műszerfala is tetszik, de a mienk is zsir, nem értem miért mondják hogy leolvashatatlan, nekem mindeig sikerül
Igen 2006 az enyém is. Pedig jó volt a kurzus. Nem gondoltam, hogy friss jogsival szinte semmi tapasztalattal ilyen dolgokra vagyok képes . Elvileg tavasszal indul a második szint. Természetesen, hogy megyek. Meg jó volt motorozni az Euroringen.
Igazad van, hivatalosan Szarvas az. Idén áprilisban vettem, 3000kmrel. Én sem találkoztam még másikkal, pedig keringtem vele a nyáron. A Yamaha Mesterkurzuson meg is lepődtek sokan. Azt hitték, hogy "tuning".
Rövidítve Mtúr, és az M betűt, "em" így mondjuk. Innen jött, hogy Emtúr . Mezőtúr a világ közepe ! Ide mindenkinek vannak szálai. Vagy itt volt katona a nagyapja, vagy volt itt a fesztiválok valamelyikén, vagy itt született, vagy itt járt főiskolába. Tavaly Pákán - Letenye melett!- találkoztam egy nővel aki itt járt 30éve óvodába. Te hova valósi vagy?
Köszi a válaszokat! Szerencsére nem javítani kell a mocit, csak a téli szezon alatt felkerül a felnicsík. Csak nem ragasztva hanem fújva, de akkor majd kevergetéssel megoldjuk.
A két körmös anya között van egy gumi hézagoló alátét a felső körmösre van ráültetve a biztosito alátét.