Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látjátok ezért jó az fz1 azon minden gyári extra jól mutat
Hasidomban a gyári a legszebb, azt valahogy nagyon eltalálták. A többi gyári extra szar, de a hasidom az szép.
Hasidom !
ha kell valakinek
ÁÁ nem én voltam... hirdeti valaki, bár lehet hogy már nem a tulaj!
Szóval nem követendő !
gondolom ő árulja itt az apróba vagy talán használtauton van fent

a hirdetés hogy elado
Honnan gondolod, hogy túlélte?
nem tudom elképzelni hogy élte túl ,,,
Nagyon brutál!
Remélem nem te ütötted ki az oszlopot!
Egy kis érdekesség :)
Szia!

Írhatnál egy rövid összehasonlítást a régi és az új fazerről. Mitől jobb a régi, mi fogott meg az újban...stb. Kíváncsi lennék a különbségre.
Ma éjjel jövünk érted!

Üdv

Az Adatlapkommandó
Halihó!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én még most is motorozok. Ahogy láttam pár csókát, más is...
A hűtővizem (vagy inkább fűtővíz?) két csíknál többet nem képes produkálni. Ez éppen meleg motort jelent. Elég ez, vagy nem kellene hűvösebb időben letakarni a felület egy részét?
Nyáron 3 csík simán, sőt 4 csík is megjelent, de most csak 2 van. Ti mit tapasztaltok? Azt tudom, hogy hideg motor jobban kopik...

Robi
Papíron igen, de magát a motort nem 2008-ban gyártották.
Én nem váltok. A motorra olcsóbb lesz, az autóra 3000-rel lesz drágább jövőre.
amugy ti szoktatok ilyenkor biztositot váltani?
akkor csak 2008as a mocid nem
Oké, jogos! Az is 2008.
de szerepel benne egy olyan hogy GYÁRTÁSI ÉV!
meg van külön olyan hogy első magyarországi nyilvántartásba vétel időpontja!
Természetesen 2008.hónap, nap, amikor átvettem. Nem volt azelőtt forgalomba helyezve!
de a forgamlmiban mi szerepel? gyártási év?
Bevallom, (most biztos sokan megköveznek ezért) de engem nem igazán érdekel, hogy hol és meddig állt a paripa és az alkatrészek mikor készültek. A lényeg, hogy ez egy FAZER és SZERETEM! Még ha csak 78 Le is.
Ezek szerint biztosra mentél a motorvásárlásnál!
Én kitöltöttem, elégedett is vagyok a kereskedővel, egyet kivéve. Kérdeztem, hogy mikori gyártású a vas, mondták, hogy 2008-as. Aztán néztem csak, hogy 2006 június környékén gyártották. (gumiabroncs gyártási éve, ülésen is, szerszámtartó környékén is rajta a gyártási év. Tehát körülbelül 2 évet állhatott mielőtt megvettem. Gondolom a kereskedésben, ami fűtött, úgyhogy nem hiszem, hogy gáz lenne.
Hát, sikerült!
de te csak meglepestést akartál okozni ! nem?