megfogom csinálni, most belegondolva nem lesz könnyű,elég sok gumi van, és nehéz rendszerezni,de először megprobálom a könyebb végén elkezdeni a túra vagy inkább a sport tura gumikkal,,, amibe én is jobban belemélyedtem,,,
te meg jobban jársz ha egy jo gumit veszel a fém fékcső helyet
vagy probálj ki egy ilyen motort amin van fém fékcső, én akkor mondtam magamban hogy ez csak pályára kell !
Jóötlet! Mondjuk nekem motorgumik terén még nincs tapasztalatom, még a gyári BT van fenn. Úgyhogy örömmel venném, ha megírnád . Karu nemtudom megosztja e a rajzokat, Ő üzletet akart belőle csinálni úgytudom.
Jóötlet! Mondjuk nekem motorgumik terén még nincs tapasztalatom, még a gyári BT van fenn. Úgyhogy örömmel venném, ha megírnád . Karu nemtudom megosztja e a rajzokat, Ő üzletet akart belőle csinálni úgytudom.
esetleg még gumikrol is lehetne szó, valami kisebb összegzésre gondoltam, (sportosabb,turasabb jellegű gumikét, futásteljesitmény egyéb infok rola,,,)ha lesz időm szivesen megcsinálom,
meg ha Karu belegyezik akkor a már elkezdett tengelygomba rajzokat is fel lehetne tenni
vagyis ha befejezem
Így a hidegebb napok beköszöntével elkeztem összegyűjteni hasznos dolgokat fz6 motorokhoz: http://fz6.uw.hu
Esetleg, ha valakinek van hasznos cucca, amit megosztana másokkal, azt szivesen feltehető ide.
Sziasztok hangvillás tesók!
Most nov. 6.-án beteljesült gyerekkori álmom, megvettem első nagymotorom (Fzs 600 Fazer 03')! Persze egyből nagy Yamahás lettem, imádom a gépet, nagyon megy, legalábbis én még úgy érzem, de próbálok rá vigyázni! Olvastam itt a fórumban, hogy beszéltétek a kuplungot, ez nálam is zakatol,de ami furcsa, hidegen észrevettem hogy ciripel a motor, melegen még nem vettem észre! Gondoltam hogy karbi szinkron kellene,de van benne 19e km, úgyhogy az még odébb van! Szerintetek mi/miért ciripelhet benne?
RBF akkor szilikonbázisu vagy nem?
dot 3
dot4
dot 5.1
motul RBF 600
Van egy Motul 5.1 esem eladó.
Elvileg ezzel is javul némileg a fékhatás.
te meg jobban jársz ha egy jo gumit veszel a fém fékcső helyet
vagy probálj ki egy ilyen motort amin van fém fékcső, én akkor mondtam magamban hogy ez csak pályára kell !
valaki mérje le nekem ezt a távolságot tolómérővel..de ha a belső rész van lemérve az sem rossz... köszi szépen..
fontos lenne..
meg ha Karu belegyezik akkor a már elkezdett tengelygomba rajzokat is fel lehetne tenni
vagyis ha befejezem
http://fz6.uw.hu
Esetleg, ha valakinek van hasznos cucca, amit megosztana másokkal, azt szivesen feltehető ide.
Most nov. 6.-án beteljesült gyerekkori álmom, megvettem első nagymotorom (Fzs 600 Fazer 03')! Persze egyből nagy Yamahás lettem, imádom a gépet, nagyon megy, legalábbis én még úgy érzem, de próbálok rá vigyázni! Olvastam itt a fórumban, hogy beszéltétek a kuplungot, ez nálam is zakatol,de ami furcsa, hidegen észrevettem hogy ciripel a motor, melegen még nem vettem észre! Gondoltam hogy karbi szinkron kellene,de van benne 19e km, úgyhogy az még odébb van! Szerintetek mi/miért ciripelhet benne?