Nagy téli unalmamban megcsináltam a vasam bal lámpályát, hogy tompitotton világitson. Most mindkettő tompitott és reflektornál a balos tompitott elalszik, a refi világitt, jobb fényerő, nagyobb láthatóság
Azt nem értem, hogy egyáltalán mi a francnak megy be bárki a Harmati szervízébe?! Ezen a fórumon is számtalan negatív tapasztalatot írtak be emberek...
Először meghuzod kb 50nel ekkor megmozgatod jobra balra majd kilazitod és meghuzod18 az also csavart utána rárakod a gumi alátétet majd a felső anyát is rárakod és csak annyira huzod meg hogya biztosito lemezt rá bird rakni.
Utána vissza rakod a telókat és a villa nyakat majd a középső krom csavart meghúzod 100Nm mel.
itt is megcsinálják maguktól is... egy két kripli kereskedő szórakozott azzal, hogy azt kamuzta, hogy nem kell neki megcsinálni, de a 3 helyből ahol én kérdeztem kettő mondta, hogy megcsinálják "ingyen"....
Oli!
valami olyasmit nem éreztél hogy sport kipuf után alacsonyabb fordulaton "rosszbul" menne vagy valami ilyesmit ?
vagy eniyre még nem tesztelted le?
sziaasztok
Karu, multkor írtad, hogy a kormáncsapágy beállítását leírod, vagy hogy hol lehet megnézni..
én uténnanéztem a fazer könyvben, ami sajnos angol... ott ir 52Nm-ert és 18Nm-ert..
az alsó körmös anát 52vel kell a fölsőt meg 18-al kell meghúzni? vagy hogyan? .. ha valaki tudná, megköszönném...
köszi
Juzoli!
Én májusban vettem másodkézből, a taljánoknál üzembe helyezett Fazerem. Kb. 9000 ezer volt benne amikor előjött a hiba. (Alapjárat leáll,stb.) TPS sensor csere kell! Elmentem a Harmatihoz (Budaőrs), forgalmi alapján nincs regisztrálva, fizetős, mondták! kb. 60-70.e.
Írtam ki a japóknak, mi ilyenkor e teendő, mert fizetni azt nem akarok! (Csak faxolni lehet nekik!) Pár nap múlva m.o.-i yamaha képviselő írt egy e-mailt, mehet a dolog, menjek be valamelyik kereskedésbe. Yamaha City-be (Bp. 3.ker. ajánlom őket!) be: azért hozzak már valami eredetiséget igazoló papírt, legalább egy olasz parkolójegyet. Megszereztem, profin kicserélték, INGYEN!
Szerintem menj utána, mielőtt kicsengeted a pénzt!
oké hogy nem elavult meg rossz,,, meg is vagyok én elégedve vele,
de még jobbá lehetne tenni főleg ha az ember szereti nyüstölni,,,
neked is fazered van
szevasztok!
mostanában nem jártam itt, nem tudom esett e szó a "thermo alsóruházat" -ról
milyet, hol, mennyiért érdemes?
biztos hazsnáltok páran ilyet!
Megnéztem még egyszer, de csak ugyannazt olvasom:
"mondjuk a féken én is gondolkoztam, bontobol tuti lehetne venni és kicserélni a S2 esére,...".
Azért mert a S2-nek azt írják, hogy "jobb" a féke a tiéd még nem elavult/rosz...
enyémet németektől hozták anno és nekem is megcsinálták... van ahol pampognak ilyeneket, de én pl. az országos Yamaha HQ-nak írtam és mondták, hogy vigyem be bármelyik szervizbe és meg kell csinálják....
így is lett... elvittem Hilczékhez, szétszedték, megnézték az alkatrész sorozatszámát és kicserélték... ennyi... (az akkor még létező Fehérvári kereskedés meg nekem is azt mondta, hogy nem cserélik ki mert nem itthoni...)
A fékhatás növeléséhez nem lenne érdemesebb 'csak' egy fémfékcső-DOT5 olaj-szinteres fékbetét csere?
Nem mintha a gyári fékekkel nem lehetne megállni;stoppie-zni... Tényleg miért is akarod a féket babrálni?
Nagy téli unalmamban megcsináltam a vasam bal lámpályát, hogy tompitotton világitson. Most mindkettő tompitott és reflektornál a balos tompitott elalszik, a refi világitt, jobb fényerő, nagyobb láthatóság