Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cirka 50 km.
Szia
köszi a választ, ha nincs benne semmi az biztos nem is romlott el:)

még egy kérdésem lenne vkihez. ha elkezd villogni az utolsó csík a benzinszintmérőn, onnan hány km-t lehet még megtenni, finoman közlekedve? kb..

köszi
Nézd már meg, hogy kinek írtam, Te informatikailag dilettáns vénember...
Egyébként meg jövőre veszek egy VFR-t, ha minden összejön.
szia Karu
megmérnéd nekem akkor ezt a távolságot, ha nem gáz..
köszi
Csak azétrt TJ HOGY LÁSD ÉN NEM ROHANOK A SZERVIZBE.
Te biztos hogy nem mert nem tudnád megfizetni.
Most már igy néz ki.
Hááát. tőled se vennék használtmotort...
Inkább nem szedem szét
De azért vannak dolgok amit szétszerelek második kép ahátsó telom.
Nyugodtan szétszedheted, csak mielőtt szét ugrik jegyezd meg, hogy mennyire volt előfeszitve a rugója.
Ha olyan jó helye van, mint az enyémnek, akkor szinte semmit............. Csak amit egyébként is illik megcsinálni, nyáron használat közben is.
Értem,köszönöm!
Mindent amire a nyáron nem volt időd.
Polir Wax láncápolás kipufogó leömlő takaritás stb.
Sziasztok!Mit kell csinálni a mocival a téli pihentetésre?
Nekem 5 alatt sosem evett, bár mostanában már nem mérem. Legtöbbször 5,5-6 literre jött ki a fogyasztás. A Hungaroringen viszont képes 130-140 km alatt kiszivni egy teljes tankot............Persze a teljesitményhez benzin is kell, ez tagadhatatlan! Az az érdekes, hogy mikor elmegyek a cimbikkel motorozni és egy kicsit "tempósabbra" vesszük az iramot, még a 600-as GSX-R is többet nyel le......
Nyugis 120? Hát azt meg ki fogja kibírni?
Megpróbáltam kiszámolni, hogy egyes fokozatokban meddig lehet húzatni. 1-esben 144 jött ki...
Rettenet! (Az FZ6 98-nál szabályzott egyesben...)
Nekem biztosan nem lesz sportdob meg PC, mert nincs rá szükségem, meg pénzem se...
Hát nagyon úgy tűnik, hogy az idén már nem fogok vele menni... Majd Szegedre én is bemérem, mert elég gyakran járok arra, igaz eddig csak kocsival.
Dehogy. A tiédre, én szétszedem neked szívesen.
A tiedre gondoltál?
Majd szétszedem én. Ha járok felétek majd beugrom és megnézzük.
A láncfeszítőt szedtetek már szét darabokra? Mert én nem mertem belenézni.
Milehet benne csak sima menet vagy gólyós orsó?
Nekem 2006-os gyártású FZ1-N-em van, egyedül nyugis 120-nál 5 liter, utassal Mátrában forgatva 7 liter. A legjobb átlagom 4.5 volt 100-zal, a legrosszabb az volt, amikor egy 30 km-es szakaszon lement a szintjelzőn 2 kocka, ami 5 liter benzint jelent. De akkor nem is tudtam nézni, hogy mit mutat az óra...
Az FZ-6 vezérműlánc-feszítőjének nincs csapágya. Semmilyen forgó alkatrész, csak az automata feszítő, meg a két csúszka.
Egytérképes, motorra faragott.
A pálya annyira nem mérvadó, 100-120 felett jön az aurodinamika, és ott a legtöbb motor, főleg egy naked, nem a legjobb megoldás. Magyarul zabál. Ausztriában motorozva a 4.5-4.7 simán tartható, ehhez képest autópályán nekem is benyalta a 6.5-7 litert...
Kár, hgoy nem méred, így még mindig homályba vész az FZ1 fogyasztása.