Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém most is karcmentes. De ha nem vigyázol rá, 1-2 ezer ft-ért tükrösre polírozzák.
Szerinted
Szerintem meg a plexi borítású fejidom addig volt szép és karcmentes ,míg kitoltad az üzletből.
mondjuk a féken én is gondolkoztam, bontobol tuti lehetne venni és kicserélni a S2 esére,,,,
de szerintem ha nagyobb fékhatást akarsz elérni, akkor többet érsz ha egy sportmotor főfékmunkahengerét ráteszed,,, pl egy R6ét,,,
ahogy láttam a videón, erre visszamegy a régi burkolat is..dupla ennek a csöve? nem melegíti a hátulját? mert úgy látom nem lóg ki a csöve.. csak azért gondoltam..
És a régebbinek sokkal szebb a fejidoma!
Fék, nekem ez pont elég.Kényelmesebb az utasnak, és jó pár változás van azért rajta.
haver1980@freemail.hu az címem.. köszi
esetleg egy képet is küldhetnél..
Adj egy emailcímet és elküldöm a telefonszámot! Az eredetit leveszed és ezt felteszed, minden passzol!
kipufogotémában arra lennék kiváncsi hogy lene egy gyári rendszerrel egy teljesitménymérés, meg egy nyitott dobbal és menniy lenne lóerő különbség,
szia Oliver
ezzel a PRC kft-vel hogy lehet felvenni a kapcsolatot? engem is érdekelne ez a dob..
könnyű volt beszerelni? nem kellett alakítgatni?
esetleg fényképed van róla?
köszi
ebben nem látoma logikát
tudtommal az S2 tulsokban nem válzozott, fék, müszerfal, s-nél a fejidom , EZ megér egy motorcserét,
A dobot kell cserélni, és ha van katalizátorod, akkor azt is kiiktatni. A műhely kipufogóról meg annyit, hogy a többszáz ezer forintos dobok is univerzálisak, magyarul azok sem ahoz az egy típushoz vannak hangolva. Meghát ez nem kétütemű motor, hogy annyira fojtani kéne.
még a dobról annyit hogy ha alacsony fordulaton motorozol vele nem igazán feltűnő a hangja így minden gond nélkül átslisszansz vele a razziákon hál a műhely szaktudásának
A problémát mégis technikailag értettem. A motor nem kap megfelelő folytás vagy ilyesmi... Egyébként nem rettenetesen hangos? Mert azért megőrülni sem akarok tőle. De nagyon szimpi!
Külföldre nem járok vele, de az biztos, hogy meg kell gondolni, milyen tuningokkal hagyom el az országahtárt. Nem CE-s index és helyzetjelzők stb.
persze ez minden sportdobra is érvényes hiaba mutogatod a műbizonylatodat a gyári adat ennyi és punktum
lehet fizetni cancik fincik euró és gó. legalábbis több helyről így hallottam de majd a többiek elmondják v. cáfolják
okozhat-e problémát a gyári helyett egy műhelyfejlesztésű auspuff beszerelése.

igen ahol szigorú a műszaki vizsg. vagy külföldön mikor elvetemült szervek decibel mérőt dugdosnak a kipuffodhoz
hál istennek ez igen ritka!
Olivér! Ez a kipufogó melyik elemeket foglalja magában? Második kérdés mindenkihez: okozhat-e problémát a gyári helyett egy műhelyfejlesztésű auspuff beszerelése.
A kipufogóról a videó, és a készítő cég címe az alábbi linken olvasható / nézhető:
fz6.uw.hu
Maradok a fazernél csak az S2 esnél.
Hát nem tudom, hol mondták ezt Neked, de a visszahivás a motorra addig él, amig meg nem csinálják rajta, a motorkerékpár élete végéig. Ha, már meg lett csinálva az gáz, de én még olyannal nem találkoztam, ami utána meghibásodott volna. Persze nem kizárt.
ez kurva jo
nekem tetszik
Szia!Köszi a tanácsot.ez a motor már nem vesz részt a vissza hívásban ,mert Ausztriából hozták be és ezt megnézték a forgalmi alapján.50 e ft lenne a javítás,de ezért keresek olcsóbb megoldást!juzoli köszi. ha tudtok valakit aki penge ebben szóljatok Köszi
A mai napon felszereltem az új kipufogót, amit a PRC Kft. készített 30e ft ért. Postán házhoz szállították. Élőben nagyon kemény hangja van, a videó nem adja visza rendesen.
YouTube link
oké

amugy miért akarod eladni mi lesz helyette