ez jo! ma mindeki borozni hiv! örülök neki!
csak egy baj van azaz kettő vagy több banőmmel mennék, pénteken 6ig dolgozik, szoval akkor indulnánk,meg azokat a kanyarokat nappal akarom átélni azért is teveztem be,
pedig tuti király lenne
ááááááááá most mondja bnőm szombat reggel kell vinni a kocsit szerelőhöz, ez eszembe se jutott!
szoval péntek tuti kilőve, sajnos szombaton meg nem leszel otthon ,picsába
szoval ez most nem fog menni
de azért ezt majd megbeszélt időben bepotolhajuk! tetszik
Gyöngyöstől Parádsasvárig egy bő félóra alatt átlehet érni. Én azt felajánlom neked, hogy gyere péntek délután, én elédmegyek Gyöngyösre. Ha van kedved ittalszol nálunk Sirokon, és szombaton délelőtt hazamész. mondjuk én Szombaton 7kor indulok Debrecenbe munka miatt, akkor te is elindulhatsz haza és bőven időre hazaérsz.
Nekem van gyári dobozhoz tartom és platnim is( 2007-es S2) , mert amikor a Givi oldaldoboz tartókat vettem, a gyári hátsó tartót és platnit is Gívire kellett cserélnem
M:30-32-22-986
ha valki esetleg gumi csere előtt áll, és sportosabb gumikat kedveli akkor tudok egy helyet ahol 55ért lehet párban michelin pilot 2ct , meg ugyan enyiért bt15 öst is,
35ért párban pályázott diablo corsa III - t , elöl pár tizedet kopott, hátul max fél milit
útvonal
csak egy baj van azaz kettő vagy több banőmmel mennék, pénteken 6ig dolgozik, szoval akkor indulnánk,meg azokat a kanyarokat nappal akarom átélni azért is teveztem be,
pedig tuti király lenne
ááááááááá most mondja bnőm szombat reggel kell vinni a kocsit szerelőhöz, ez eszembe se jutott!
szoval péntek tuti kilőve, sajnos szombaton meg nem leszel otthon ,picsába
szoval ez most nem fog menni
de azért ezt majd megbeszélt időben bepotolhajuk! tetszik
azt se tudom belefér e az időbe
Te biztos jársz a Mátrába motorozni! sok rendőr van még arra fele? trafik?
Szerintetek jó lesz az unibat?
M:30-32-22-986
biztos van itt valkinek gyári tartoja!
előre is kösz.
35ért párban pályázott diablo corsa III - t , elöl pár tizedet kopott, hátul max fél milit