Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
1.600.000-ra volt leaxiózva, még alkudtam egy 50-est, tehát 1.550.000 volt a vége.
szeva!
vasárnap simán vót jegy a nyilt napra és 1jót karcoltam,du tömeg vót,de viszont
sima ügy!
széles utat!
Helló!
Köszönöm szépen! Az olajcserét nekem is 5000km-enként tanácsolták a szervízesek, meg is fogadom.
nem látom a képket
1-2 képet dobhanál fel róla!
Szia xtremist!
Köszi a válaszod, csak ma néztem be a fórumra, ugyanis tegnap vettem át a gépet:FZ6N!
Gyönyörű mind a motor, mind a hangja, most szálltam le róla tegnap óta! Ybr-125 után.... egy álom a gép!
Az átalakítót mutatták a szalonban. Később majd persze ki szeretném venni, de a bejáratás alatt semmiképp sem. Egyenlőre így is elég.
Széles utat mindenkinek!
Olajcsere tavasszal...
Oliver linkje is ezt támasztja alá.
nem lesz fütött helyen! De még nem szándékozom lerakni csak a km-t már lefutotta és nem toom hogy uj vagy régi olajjal rakjam le?
Ajánlom figyelmedbe EZT a kis olvasmányt.
Ezzel potenciálisan vihart kavarhatsz itt.

Fűtött helyen lesz (legalább állandó 10-15°C)? Új olajjal tedd el. Bár kissé korai...
S Zisztok!
Segítség és vélemény kellene olajcserével kapcsolatban,hogy most idény végén vagy majd elején cseréljem le? A 9000 km futott olaj van benne Motul 15w40 Hogyanrakjam le télre uj vagy a használt olajjal?
Kár.
Volt ahol találtam, csak 30ért kicsit sokallom....
így vettem a motort
húúúú, most látom csak!
Ilyen nagy túraplexi kell nekem is!
Hol vetted, és mennyi volt?
Ok, benne vok! Köszi, viszont! Ez van...
(közben melózok... )
Én is tolok egy kört, de csak 6 körül indulok.
Majd megdumálhatjuk 1x, és félúton talizunk!
Jó motorozást du-ra.
Az akkor nem a kuplung....
Nincs ötletem...
Hali!
2002-es, 20000km, motul 10w40. De ez nem a kuplung kosár, mert annak a hangja megszűnik, ha behúzom a kuplungot, ez a ketyergés viszont akkor is megmarad...
Veszprém megye, Ajka. Ha nem lesz eső délután megyek egy kört és ha szerencsém lesz akkor egy zöld szemű szőke fog mögöttem ülni
Helló Midlum.

Mikori a mocid, és mennyi van benne?!
Nekem is fzs van.
Május végén vásároltam, 28ezer km.-el, msot 40 van benne.
Nekem az elejétöl csörög kicsit a kuplungkosár, sztem neked is az zörög.
Mindenki azt mondta, ne foglalkozzak vele, csak ha nagyon felerősödik.
Azt mondják, kuplungkosár.
Nekem most motul 10w40 van a gépbe, de azt mondják idősebb gépekbe jobb a 20w50, halkabb lesz tőle.
Most azt fogok belerakni, meglátjuk milyen lesz.
Szívese összefutnák egy fzs-es kollágával mostmár.
Csak hogy szemrevételezzek más fzs-t is.
Évadzáróra most nem megyek, viszont vasárnap megyek egy kört.
Merre laksz?
Jah jó reggelt!
Mostanában hallok valami ketyegést a blokk alja felől, hasonlít a hangja arra mikor azt a spray-s dobozt rázza az ember amiben golyó van (pl festékes). De mintha nem lenne állandó, viszont nem függ a motor hőmérsékletétől. Tipp
Bukógomba érdekelne, ha van rajt!
Sacc. 100 ezer km lehet az élettartamuk?
Ment az infó.
60 ezernél még volt rajta 3 mm, elől is és hátul is. De Nordkapp előtt a biztonság kedvéért raktam bele újakat előre és hátra is, biztos, ami biztos. Ezek gyáriak, szinte újak, egy bontóban vettem összesen 7000 ft-ért a 3 párat.
ja van ilyen kod! de mint az én esetemben is ez ki van törölve,szoval ugy tünhet mintha nem dölt volna el,
de azért ha megtudod nézni megnézheted
Sziasztok! Újabb kérdésem lenne:
Olvasom a Népítéleten, hogy az FZ6 szervízkódjai közt olyan is van ami elárulja, hogy a motor hányszor volt eldőlve.
Próbálta már valamelyikőtök ezt a kódot? Használt motor vásárlásakor érdemes ezt az adatot(esetleg más, fontos kódot) megnézni?
A szinterezett=Műanyag porfestékkel bevont fémfelület

A gyári az szinterbetét, és még pályán sincs semmi probléma vele.