Szia xtremist!
Köszi a válaszod, csak ma néztem be a fórumra, ugyanis tegnap vettem át a gépet:FZ6N!
Gyönyörű mind a motor, mind a hangja, most szálltam le róla tegnap óta! Ybr-125 után.... egy álom a gép!
Az átalakítót mutatták a szalonban. Később majd persze ki szeretném venni, de a bejáratás alatt semmiképp sem. Egyenlőre így is elég.
Széles utat mindenkinek!
S Zisztok!
Segítség és vélemény kellene olajcserével kapcsolatban,hogy most idény végén vagy majd elején cseréljem le? A 9000 km futott olaj van benne Motul 15w40 Hogyanrakjam le télre uj vagy a használt olajjal?
Én is tolok egy kört, de csak 6 körül indulok.
Majd megdumálhatjuk 1x, és félúton talizunk!
Jó motorozást du-ra.
Az akkor nem a kuplung....
Nincs ötletem...
Hali!
2002-es, 20000km, motul 10w40. De ez nem a kuplung kosár, mert annak a hangja megszűnik, ha behúzom a kuplungot, ez a ketyergés viszont akkor is megmarad...
Veszprém megye, Ajka. Ha nem lesz eső délután megyek egy kört és ha szerencsém lesz akkor egy zöld szemű szőke fog mögöttem ülni
Mikori a mocid, és mennyi van benne?!
Nekem is fzs van.
Május végén vásároltam, 28ezer km.-el, msot 40 van benne.
Nekem az elejétöl csörög kicsit a kuplungkosár, sztem neked is az zörög.
Mindenki azt mondta, ne foglalkozzak vele, csak ha nagyon felerősödik.
Azt mondják, kuplungkosár.
Nekem most motul 10w40 van a gépbe, de azt mondják idősebb gépekbe jobb a 20w50, halkabb lesz tőle.
Most azt fogok belerakni, meglátjuk milyen lesz.
Szívese összefutnák egy fzs-es kollágával mostmár.
Csak hogy szemrevételezzek más fzs-t is.
Évadzáróra most nem megyek, viszont vasárnap megyek egy kört.
Merre laksz?
Jah jó reggelt!
Mostanában hallok valami ketyegést a blokk alja felől, hasonlít a hangja arra mikor azt a spray-s dobozt rázza az ember amiben golyó van (pl festékes). De mintha nem lenne állandó, viszont nem függ a motor hőmérsékletétől. Tipp
60 ezernél még volt rajta 3 mm, elől is és hátul is. De Nordkapp előtt a biztonság kedvéért raktam bele újakat előre és hátra is, biztos, ami biztos. Ezek gyáriak, szinte újak, egy bontóban vettem összesen 7000 ft-ért a 3 párat.
Sziasztok! Újabb kérdésem lenne:
Olvasom a Népítéleten, hogy az FZ6 szervízkódjai közt olyan is van ami elárulja, hogy a motor hányszor volt eldőlve.
Próbálta már valamelyikőtök ezt a kódot? Használt motor vásárlásakor érdemes ezt az adatot(esetleg más, fontos kódot) megnézni?
1.600.000-ra volt leaxiózva, még alkudtam egy 50-est, tehát 1.550.000 volt a vége.