Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RC helikopter?
szerintem vidd oda a dobozt ahol a tartot megveszed és meglátod! annál biztosabb dolog nincs,
Sziasztok!
Kérdezném, hogy tudja-e valaki: van egy 30 literes gyári Yamaha hátsó dobozom, még az előző gépről. Az FZ6-ra 40 literes való gyárilag. Ha megveszem az FZ6-ra való gyári doboztartót, fel tudom tenni rá a 30 literes dobozom? Nem tudom, hogy egyforma-e a kettő alja?
Válaszotokat várva Üdv.
Az még nagy titok....
Volt a sajátom, de azt már eladtam! Csak Givi cuccokkal foglalkozom!
mit rendeltél Hong kongbol
Gyári dobod nincs fz6 ra?
Boltban lehetőleg semmit sem veszünk! Mindig meg lehet találni a FORRÁST, ahonnan beszerzed a cumót olcsóbban. Nekem most is úton van egy nagy csomagom Hong-Kongból.
Nem, boltban még 26.000 Ft, csak nálam 19.000 Ft!
Az nagyon szuper lenne! Köszi
a tegnapi kérdésedre csak a kipufogót hagytam ott
1 napra másnapra kész lett a régi belseje le van fotózva csak telefonnal
ha levadászom róla elküldöm
Akkor ezekszerint lement az ára... ezjó
Mindkét fajta Givi bukócső 19.000 Ft!
Kösz de ez már valszinű tavaszi projekt lesz
most nincs kedvem hozzá
A www.shox.hu -ról lehet rendelni, letöltöd a givi katalógust, és abból kiválasztod melyik kell neked, mert a 2007 utáni FZ6 ra másik fajta kell, mert a hűtőfolyadék tartálya a blokk előtt van. De a 2004-2006 ig olyan kell mint amit belinkeltem. 25eFt körül van egy nap alattt küldik házhoz.
Értem.
Köszi.
nade az FZ felirat rajta kicsit sokkoló
Idióta tanulmány az ybrahimból faragták. A CB250F-re válaszként. Bár az YBR is baromi drága a kategóriájában...
250
Nem is rossz 125 ös?
mi ez? valami levegős 125-ös izé... (na jó kicsit nagyobbnak néz ki, de izé akkor is )
N-esek figyelmébe...
link
szívesen... have fun
neked is kösz de a givi mellet döntöttem
Krisz kösz az infót beszélek pereiro-val