Kitudna valaki segitení? A tompitott fényszoróm magasra hord 2 személlyel és nemtudom hogy kell lejebb állitani. A gép FZ6S. mivel pár napja vettem még nemvolt időm belemászni. Előre is köszi, széles utat mindenkinek!
MIt ir az amerikai? hány km ernél kell cserélni az olajat?
Mo i ,gyári kezelési utmutató azt irja hogy 10ezreként az olajat a szürőt meg 20ezrenként,
de igazábol egy szerelővel sem találkoztam aki az olajat meg a szürőt nem egyszerre cserélné,
én az olajat meg 6ezrenként cserélem,szürővel együtt,
Olajcsere!
Kintről hoztam az FZ6-mat, és nincs hozzá gyári használati. Letöltöttem egy amerikait. Az mást ír olajcsere intervallumnak,mint amit mondanak.
Plíííz! Nézze meg valamelyikőtök, mit ír a magyar használati utasítás.
Tegnap löttem egy képet a garázs elött a mocimról, szóval ha valaki otthoni! használatra szeretné.. vigye :)
Mérete kicsinyitva van, de háttérképnek még így is elmegy ;)
ezt azt hiszem kókányolásnak hivják
azért egy ilyen motornál nem csinálnám meg, mz nél megcsináltam, 1lyuktol nem lett jobb , aztán csináltam rá még vagy 8at és a végén ki is dobtam az egészet
Kaptam 1 tippet a kidörrentőre, 14-és hosszúszárú fúróval a két nyíláson keresztül a lemezt átfúrva tuti lessz a hangja, van valakinek ehez hozzászólása?
Kitudna valaki segitení? A tompitott fényszoróm magasra hord 2 személlyel és nemtudom hogy kell lejebb állitani. A gép FZ6S. mivel pár napja vettem még nemvolt időm belemászni. Előre is köszi, széles utat mindenkinek!