Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

őőő nem is tőled akartam megkérdezni! sorry
lehet kicsit sok volt a pálesz vagy a gyógyszer ütöt meg
Ugyan olyan, mint újkorában. Mitől mélyülne? Elég benne valami?
Igazad van, tényleg mélyül a kiröffentő hangja. Krisztián, a Tiéd mennyire mély már, így túl már az 5. X-en is?
gumidat lecserélted
Elég gáz ez a rendszámtábla megoldás.
oksa, de ma már nem, holnap ugyis mek valahova és ha meleg lesz a gép, csinálom
hát ettől izgis
Töltsd fel valamelyik ingyenes megosztó oldalra:
http://fileshare.tx.hu
http://files.to
http:
//freeupload.extra.hu/eas...
Az E betü fontos ha valaki külföldre is szeretne menni, és a műszakin sem hátrány. Egyébként ezen a típuson a sportdobok nagy része elég eröltetetten áll , mivel nem tölti ki a gyári dob helyét , és ezáltal enyhén kisipari jellegüek. A gyári dob eleinte valóban halknak tünik , de a kilométerek megtételével növekszik a hangja , és hosszabb úton nem is bajj ha nem túl hangos.A rendszámtáblád dőlését elnézve tök mindeggy hogy van-e E betü dobon.
Elősször a rendszámod 'dőlését' fogják majd kritizálni a szervek ,
majd ezután meglátják a racing exhaust system feliratot és már jegyzetelnek is...
De ha motorkedvelő szervet fogol ki, akkor csak megkérnek, hogy tekerd meg egy kicsit a gázkart!
Persze nem gond… de ide feltenni? Már nem tom
Esetleg hangmintát tudsz felvenni?
De azért kíváncsi lennék, hogy hány embertől kérték már el eddig, és ha nincs, milyen szankciók lehetnek?
nincs E betű.
mondjuk mókás dolog, kint voltunk motorozni haverokkal ausztriában és hát zsaruk megállítottak pár embert akiket letrafiztak, egy XX-et Akrával, egy TDM-et sufni Remus-al meg egy 1250-es Bandikát Yosival (echte)... hát egyiktől sem kérték el a papírokat, igaz megbüntették őket kemény 30 euroval fejenként a gyorshajtásért, de amúgy letojták, hogy van e papírjuk róla... ha már azt keresik akkor régen rossz a helyzet és valamiért tuti megbüntetnek :] persze ettől függetlenül én is csak tanusítványos kiput vennék mert hátha ér valamit mégis
Szia polgárjenő! Xema-t idézve: "E-betű és műbizonylat van" a dobhoz? Mert Karu LeoVince kipufogójához volt, szóval no problem külföldön...
majd kérünk képet a vasról
haly!
82 volt a "cucc" :-)

És tényleg nem hallom én sem a motorost, ha haladok az autóval de, ha lassan vánszorgunk a forgalomba, akkor érzékelem a sport kipufogót és lehúzódok. Ha pedig motorozom és normális a tempó, nem kell az autóknak lehúzódni. És ami a lényeg, ez hang nekem szerez örömöt még akkor is, ha nem húzódik le senki sem.
Hali! Ha nev vagyok indixkrét mennyibe fájt a cucc? E-betű és műbizonylat van?
mert szerdán jöttem meg fingföldről és most meg le vagyok rokkantva (láb fáslizva pihentetés tamtaram...) azt sem tudom tudok e motorra ülni mielőtt mennék megint ki (jövő szerda) :S
Ha az autóban csend uralkodik és a motor gyorsan közeledik az autó felé hátulról akkor sem hallják meg, kicsi rá az esély.
Szvsz nem akkora butaság ez. Az "átlag felhasználó" ellen igenis lehet értelme.
Úgy gondolom - inkább bízom benne -, ezek azért még többen vannak az utakon.
Azt elismerem, h ahol a nagyzene dübörög a kocsiba, ott bármilyen mocin, bármilyen csőből, bármilyen dB üvölthet, esélyed nincs.
:)
nah jó, de a jútúbról nem tudom megvenni ezeket, ezért is írtam, hogy hátha vki tud konkrétumot, eladókat, márkákat, esetleg árakat...
u.i.: tényleg nem kötekedésképpen, de nekem hangszórókon vhogy nem jönnek át igazán ezek a dolgok..
Butaság. ha megyek autóval csak akkor hallom meg a hátulról jövő sportkipufogós motort, mikor már mellettem van. Mostani autók jó zajszigetelésűek, szól a rádió, üvölt a CD, teló kihangosítva......gondolj bele.
Ha YouTube-on rákeresel arra hogy "FZ6N exhaust" kidob egy rakás videót és meg tudod hallgatni is, meg látod is h milyen márkák vannak...