nekem SW-motech-es cső van... nagyvas.hu-n lehet azt rendelni... esztétikailag a givi talán szebb, ha netán mégis SW-motechet veszel akkor ne a szürkét mert az ilyen matt szürke és iszonyat hülyén néz ki :) amúgy korrekt cucc (én lefújtam feketére)
én az alábbi hírdetésből szereztem és a sajátot csináltattam meg
persze alkudtam belőle próbáljátok hátha van még neki
ő leovinche-t szerel a tulajoknak.
valamit meséltek a turán, már nem emlékszem kinek de egy utángyártott gomba kiszakitotta a menetet a blokkbol, meg a vázbol egy darabot, egy esés után, dehét a körülményeket nem tudjuk mi történt,,,
Közeledben nem tudok, én bajárol vettem cuccot, ott mondták 20e,
de pesten is tuti van vagy környékén, mert Karu mutkorában emlitett bontott hogy vett valamiket,,,
vagy pedig, keresd GOOGLE barátunkat
Oli! 20ezerért lehet haszáltat venni! bontobol, (plusz amennyit lealkudsz!)szerintem lehet jobb lenne ha a tied megmaradna ! és bontotat heréltettnéd ki,
igaz igy pénzügyileg huzosabb, de szerintem jobb ha sajátodat megtartod
És menniy időt vesz igénybe ez a kipufogó herélés? Ha elmegyek motorral egy nap alatt megoldják, vagy ott kell hagyni a motort/kipufogót? Esetleg hangot tudsz felvenni?
"az enyém az első kisérleti darab" természetesen a hangképre szól.
már régóta készítenek fazer dobokat.
én a szolidabbat szeretem minden hanghoz más belső tartozik.
vannak akik az érces öblöst részesítik előnybe.lehet válogatni.
itt a kipuff http://picasaweb.google.com/ba...
hőtől és fűst-től vagy üzemanyag adaléktól a csoda tudja az enyém az első kisérleti darab. Endre barátomnak jeleztem.
lemosható a sárgaság.
igen ez így van, még a hegesztések is a gyári helyén vannak.
egyszerű szemlélő észre se vesz semmit reméljük ez egy hatóság
mármint a szemlélő részéről is igaz
Buborék vok a Karu Krisztiánfz6 és természetesen Minden motoros barátja
örömmel olvasom sokaknak tetszést nyert a kipuff ezért megadom a cég elérhetőségét
A Kiskunlacházi " PRC Kft" kipufogótechnikával foglalkozik
motor autó egyaránt, akit keresnetek kell Bődi Endre tel:
06-70-384-4242 a gyárit szétszedik és átalakítják a te kérésednek megfelelően (mármint hangkép).Ára 30.000 Ft
teljesen új belső!
A cső mellett döntöttem