Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pöpec kis gép, csak vegyél rá bukócsövet... :) Mert he elcsúszik minden megy rajta... :S Legalábbis én igyjártam.. :( De amugy jó, ha szereted a pörgős motorokat és nem zavar ha 7000fölött kell küldeni mert 3000-4000 alatt nem nagyon történik semmi nagy mutatvány.. és keveset fogyaszt,takarékos kis gép!
van 1-2 embernek 78le fajtája, mondjuk én egyről tudok tudtommal ugyanolyan jol üzemel mint a "nagytestvér"(98le)
doboztartobol meg inkább Givit ajálják többen, nekem is van és elég jol birja a terhelést, ha a kettő rögzitését megnézed akkor is kiderül hogy a Givi az masszivabb szerkezet, bár a felszerelés nem olyan könnyű,mint a gyárié,
erről a 25kw attos dologrol, emg mindenképpen azokat kéne kérdezned akiktől veszed
777, mondjuk. Nagybandi csere esetleg nem érdekel?
Nem tudom, csak vicceltem. :-)
Miért nem?
Nem, 78 LE-s gépet senki nem vesz.
Sziasztok! Már ki van töltve az ADATLAP, nem vettem észre tegnap, amikor regisztráltam, hogy ezt illik itt.
Most már válaszolhatnátok a kérdésemre! Hétvégén vettem meg, teszek majd fel képet róla, ha átvettem.
Még egy kérdés: az YBR-ről megvan agyári 30 literes dobozom. Ha az FZ6-N-re megveszem a gyári platnit, arra rá tudom tenni szerintetek a dobozom? Erre 40 literest ír a könyv.
Esetleg van még valakinek 78le-s gépe rajtam kívül? Tapasztalatok?
Köszi, DecsMan
adatlap adatlap adatlap adatlap
ja és... adatlap

Dzs... idegenekkel nem beszélünk... üllj le egyes...
hát... olvasgattam a fórumot, de nem láttalak titeket bele írni, amúgy semmi gond nekem sem voltak tökéletesek a körülmények egyrészt a friss lábműtét miatt másrészt beígértem egy kanyart Fehérvárra és azt abszolváltam
sajna idén már nem hiszem, hogy motorozok akárkivel is mert szerdán megyek vissza Helsinkibe és csak október 24 fele jövök... na mind1... majd valamikor
Hi roti! Grat a gépedhez! Remek kis masina, partner mindenféle stílusú motorozáshoz. A kipufogós-kibelezős téma már nekem is megfordult a fejemben.
hello

felex mindenre képes! de normál körülmények mellett nem lehet belőle semmit kivenni,
aki itt van az szerintem nem panaszkodik erre a gépre, remek kis motor, mindenhol megállja a helyét,,,
majd tegyél ki képet a mocidrol, hagy lássuk már a paripád!
meg egy kis adatlap kitöltés se jönne rosszul szerintem,
Szia mindenkinek!

A mai nap lettem tulajdonosa egy 2007-es FZ6s gyönyörű gépnek, és megszeretném tudni, hogy a kipufogóból kilehet-e venni a betétet. A választ előre is köszönöm, és várnám a véleményeket, hogy kinek hogy váltbe a gép.

Jóidőt mindenkinek.
Bocsánat a hétvégével kapcsolatban, de az élet átírta a forgatókönyvet. Nem voltam netközelben. A szombat lógyógyítással telt, a dolog vége Dunaföldvári állatkórház lett. Ma jött vissza a pac. Az ügy azonban nincs elfelejtve, remélem az ősz kegyes lesz hozzánk és lesz lehetőség még egy mecseki tekergésre!
DecsMan, Small... please az adatlapotok töltsétek ki
Adatlapkommandó majd leszámol veled!
csak vicc vótt! most tablettázom magam , ez is tud ütni vagy a betegés ütött ki engem?!
Sziasztok!
DecsMan vagyok, új még ezen a fórumon. Szeretnék egy FZ6N-t venni. Mivel nekem csak A korlátozott jogsim van, csak a 78Le-s változat jöhet szóba. Azt mondták a kereskedésekben, hogy lehet kapni egy olyan gyári szettet, amin ha beépítenek, 25Kw teljesítményű lesz a gép.
Kérdésem az, hogy tud-e erről a teljesítménycsökkentőről Valamelyikőtök? Szeretnék minél többet megtudni róla, miből áll, hova kell beszerelni, hogyan?!
Légyszi, Aki tud nekem segíteni írja meg! Köszönettel DecsMan
Jaja! Nekem is tetszik! Sikerült is kipróbálnom egy újat, azóta árulom a 6osom. Annyival kényelmesebb számomra a testhelyzet rajta, hogy pár száz méter után beleszerettem és a motorja meg... hááát...az első kanyar után beállt a vigyor a sisak alatt és megállás után sem akart múlni. A nyomatéka jól passzol a futóműhöz... ezekhez még ott van a morgós hang... IMÁDOM!
Miért mennyit gondoltál érte?
Mit engedsz a feléből?
Sziasztok!

Eladó sorba került a fazerem, sajnos egy kis balesetecske után...
ha valakit érdekel, jelentkezzen..az ár alkuképes
Üdv
Small
http://www.hasznaltauto.hu/2416
808_yamaha_fz6s_2004
Hát ezt rád bízom... Másnapos vagy?
ezt te fogod hordani
Barátnőmtől egy kis meglepetés (így már este is tudok motorozni) :