Heló!
Gratula a géphez!
Vajon csak a te motorodon nincs a vízhűtőcsövön a rugós burkolat,vagy a 78 lovasokon egyiken sincs?
Csak balesetmentes kilómétereket és óvatosan.
Üdv.
Hát most már mindenki aki a yamahánál szervízelteti a yamaháját. Legalább is mi a szolgálatit 1 hete szervízeltettük és kötelelzően azt raktak bele, azt mondták, hogy már előírás (Yamaha Harmati). Amúgy is ki akartam próbálni a Castrol R4 után. Talán csendesebb picit mást nem vettem észre, minden működik rendesen ahogy kell.
castro rol elég sokvéle véleményt lehet hallani , van akinek 60ezer km er van benne és csak azt használja, valaki azt mondja ahogy kiprobálta 3000km után le is cserélte,mert hogy zajos lett tőle a motor
én motult használok, vagy az marad vagy silkolene
nem feltétlen kell tőlük venni, azt mondták, hogy hozott olajjal is leszervizelik. Ők Castrolt használnak, az előző gépembe, és az autómba is azt használok.
Szerintetek nem hülyeség a 40000km-enkénti levegőszűrő csere, amit a könyve ír elő? Ugyan ezt normál használat mellett írja. Szerintem az nagyon sok.
A csapatnak van egy projectje a jövő évre: a Ducati új rekordot állított az 'egy helyen azonos márkájú és típusú motorok' számával: 405 monster volt azonos helyen. 405 szörny
Az előző rekordot a TDM-esek állították fel 2003-ban, 200 motorral.
Ugye nem kell mondanom, hogy Európában az előző években az FZ6 volt az eladási listák elején 20000+ példányszámmal?!
Korábban ilyen gépem volt nekem is
Ami a képen van, az csak akkor lehet jó, ha nem forszírozod a tempót, egyébként könnyen leérhet kanyarban, ami nyilván nem szerencsés. Az én gépemen a másik gyári bukócső volt. Szerintem az jobb megoldás. Bukógonbára ven több alternatíva is, én tőlük rendeltem a mostani motoromra:
Most néztem a yamaha honlapján ezt a kis bukócsőszerűséget.
Szerintetek lenne értelme?
Ahogy nézem, most is megvédte volna a deklimet+egy gomba, és egész jó biztonság érhető el.
Le lehet szerintetek gyártatni valakivel?
rajta leszek a témán! azt megigérem!
bár szerintem ebben az évben nem is lesz több ilyen ingyenes nap, legközelebb tavasszal
addig meg ugy is dumálunk még
délelőtt még szarvason voltam, aztán nézegettem itt a forumot és látta hogy az euroringen yamaha nyiltnap van,ugyhogy pestnek felfele be is ugrottam, de csak 2szer 30 percet tudtam menni ,mert késő értem oda, de nagyon jo volt! ahhozképes elég jol ment hogy cask 2.ra voltam ott, meg hogy mandulagyulladásom volt , a végén egyre jobban ment, csak aztán jöttek a hibák is, de nagyon jo volt, valoszinű utolso pályázás ebben az évben Jövőre össze kell gyüjteni ezeket az ingyenes pályázásokat és kikell használni!
Gratula a géphez!
Vajon csak a te motorodon nincs a vízhűtőcsövön a rugós burkolat,vagy a 78 lovasokon egyiken sincs?
Csak balesetmentes kilómétereket és óvatosan.
Üdv.
Miért írod, hogy hál' Istennek?
nekem gyári olaj volt benne idáig, nyárig ,azóta hálistennek nem az van benne
én motult használok, vagy az marad vagy silkolene
én 15 nél cseréltem ki ,bár szerintem felsleges volt,
Szerintetek nem hülyeség a 40000km-enkénti levegőszűrő csere, amit a könyve ír elő? Ugyan ezt normál használat mellett írja. Szerintem az nagyon sok.
405 szörny
Az előző rekordot a TDM-esek állították fel 2003-ban, 200 motorral.
Ugye nem kell mondanom, hogy Európában az előző években az FZ6 volt az eladási listák elején 20000+ példányszámmal?!
Korábban ilyen gépem volt nekem is
Ami a képen van, az csak akkor lehet jó, ha nem forszírozod a tempót, egyébként könnyen leérhet kanyarban, ami nyilván nem szerencsés. Az én gépemen a másik gyári bukócső volt. Szerintem az jobb megoldás. Bukógonbára ven több alternatíva is, én tőlük rendeltem a mostani motoromra:
http://www.rg-racing.com/brows...
Most néztem a yamaha honlapján ezt a kis bukócsőszerűséget.
Szerintetek lenne értelme?
Ahogy nézem, most is megvédte volna a deklimet+egy gomba, és egész jó biztonság érhető el.
Le lehet szerintetek gyártatni valakivel?
Sztm sokkal olcsóbban megkapod nálunk. Annyi, h nem gyári a plexi...
Ha lesz időm képeket készíteni, rakok fel majd. Most majdnem minden szabadidőm a motoron töltöm!
bár szerintem ebben az évben nem is lesz több ilyen ingyenes nap, legközelebb tavasszal
addig meg ugy is dumálunk még
ha legközelebb tudsz ilyen ingyenes napot,küldj 1sms,légyszi!
délelőtt még szarvason voltam, aztán nézegettem itt a forumot és látta hogy az euroringen yamaha nyiltnap van,ugyhogy pestnek felfele be is ugrottam, de csak 2szer 30 percet tudtam menni ,mert késő értem oda, de nagyon jo volt! ahhozképes elég jol ment hogy cask 2.ra voltam ott, meg hogy mandulagyulladásom volt , a végén egyre jobban ment, csak aztán jöttek a hibák is, de nagyon jo volt, valoszinű utolso pályázás ebben az évben Jövőre össze kell gyüjteni ezeket az ingyenes pályázásokat és kikell használni!