Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem hordom szervizbe a motort mert az csak lehuzás.
Az a biztos ha magam csinálom.
Van rá idő télen.
Péter! A papír az papír. Az, hogy mikor cseréled az olajat, a Te elhatározásod. A szervíz csak sodródik az árral és próbál lépést tartani a kereskedők (marketingesek) agymenésével és boldogulni ahogy tud.Sokszor volt már szó itt a fórumon az olajcsere intervallumokról és igen különbözők a vélemények. Szerintem mindenki a saját meggyőződése, tapasztalata alapján döntsön, mikén, mikor cseréli. Szerintem a szervizesekkel lehet alkudozni, nekik -Ha nincs igazából gondod- tökminegy,csak kipipálják a rublikát a szervízkönyvben. Gyanítom,hogy a "vezetett szervízkönyvek" kb ennyit is érnek.
ha rendesek akkor beirják hogy 10e nél le lett cserélve, közbe meg nem cserélik le
de ehhez szerintem elég jo ismeret kell hogy megcsinálják

nálam az volt hogy 8ezernél vittem el yamahába,mert garis volt még,,, és azt irták be hogy 10nél cserélték
azt nemértettem miért nem a 8ezret irták be amikor én valojában lecseréltettem,,,
Kozmax, dejó hogy ittvagy!
Arra lennék kiváncsi, hogy most van 7e km a fazerbe és a télen lecserélem az olajat, akkor a 10e km-es szervíznél leengedik ezt belőle, vagy kérhetem hogy hagyják benne. Ekkor mit írtok a szervízkönyvébe?
Így ezt nehéz megmondani. Vezérműlánc feszitő már romlott el, de lehet akátmi más is. Ha garis akkor keres fel egy szervizt, ha meg lejárt akkor is.
17000 van benne,nem sok.
Az adatlapodat töltsd ki, mert még engem is meghurcolnak, hogy szóba állok egy fantommal.......
Én még ilyenről nem hallottam, de a kisördög nem alszik......Talán jobb, ha megmutatod valami szakinak, mielőtt nagyobb baj történhet.........(pl: Kozmax) Egyébként mennyi a km benne?
eddig nekem sem volt gondom vele,ez ma jött elő.
Nekem semmi ilyen jellegű problémám nem volt vele (más sem!), pedig már 23 ezer van a kicsikében.....
Éjjel érted jön az ADATLAPKOMMANDÓ!
Sziasztok!Nekem van egy2006-os fz1-em,3000-es fordulat fölött kopogó hangot hallok a motorból alatta és alapjáraton kifogástalanul jár.Van-e valakinek ilyenirányú tapasztalata?
Jó munkát, sok sikert hozzá! Tényleg megéri.
Jó pap holtig tanul! Köszi!
mondjuk ez nekem is furcsa volt FZ600 ,
Pontosan, he 1szem fel is fekszik még az is belefér, de a műanyaghoz érjen hizzá a lánc.
vazze... az FZ6-S vagy valami, de nem FZ600
lánc... mondjuk ha kétszeméllyel mész akkor nem szabad túl feszesre hagyni elméletileg... szerintem a gépkönyv ír valamit, de így hirtelen nem tudom
azt hiszem mi utoljára ugy állitottuk be hogy a villán van egy műanyag, ami védi a villát a lánctol, nah ahhoz épphogy odaért alulrol a lánc
Sziasztok!

Gondom van a lánc beállitással, megmondaná valaki, hogy a lengőkarhoz viszonyitva hány cm legyen. Az enyém hozzáér a lengőkarhoz, kettenszoktunk túrázni a géppel a gyönyörű FZ600S. 2007 modell, a rugófeszitő 6-oson van köszi mindenkinek
Köszi szépen peregrinus, remélem sikerül!
Mindig tanul az ember!Köszi szépen. A többit majd személyesen, szombaton. Mindenkinek joccakát, holnap melóval ünneplem 23.-át.
http://totalcar.hu/magazin/hif... Pld. ilyen. De más gyártók is készítenek hasonló terméket.
Tényleg köszönet az ötletért! De mi a búbánat az a "+50%-os tuningolt izzó"?
Persze hogy jó, és az a legszebb, hogy egy relé árából van dupla fényerőd, fénykürtöd, fénysdzóród, és nem idétlen félszemű a motorod. És ha raksz bele egy +50%-os tuningolt izzót úgy lesz teljes a a kép.
De tényleg jó lett.