de ha elkapnak véletlenül a rendőrök akkor jol segberugnak, nem? és akkor már lehet rosszabbul jösz ki,
nekem az baj, hogy legrosszabb időkben is elő kell vennem néha, mert nem birom ki, és ha netán elkapnak az cumi,
meg ha hosszu hidegek után előbukkan a nap, és meleg is lesz ,és akarsz egy hosszabbat tekerni, akkor is kivagy téve a veszélynek
de ez az forgalombol valo kivonás ez mennyi időt jelent? te szabod meg?
Egyébként, ha már végképp nincs más lehetőség a költségek lefaragására, a "forgalomból kivonás" jelentős megtakarítás! Fél évre: teljesítmény adó 10800, Casco 25000, Kötelező 7000 Ft. Ezt megtoldod egy kicsivel tavasszal, és megvan a sportkipu ára! Gurigázni meg ezek nélkül is tudsz, csak ésszel, mert ha fejreállsz nagyon megszívod!
Az utóbbinak ne nagyon örülj! Ezzel kompenzálja az állam a megnövekedett törlesztőrészletedet, biztos tudatában annak hogy már nincs szezon, és úgysem tudod kimotorozni a különbséget!
azért mert igy elég ocsmányul néz ki,,, mondjuk nálam ilyenek most szobase jönnek hogy sport dob, inkább elmotorozom az árát!
és egy jo hir! megint olcsobb lesz a benzin vagy 10 ft tal csak kár hogy nincs szezon már,,,
és állitolag még lentebb fog menni ,,,
Tudnátok segíteni, hogyan kell összekötni "2lámpásra" a fazer fényszórót? Egyszer láttam egy leírást, de nem találtam sehol.
Köszi
plexi is! valaki keresett
Már nemsokáig lehet motorozni, használjuk ki a "fennmaradó" időt, ráadásul szombatra jóidőt jósolnak a hozzáértők.
visszatérve mennyi időre lehet kivonni? van időkorlátja? vagy minimum idő?
Eddig hányszor igazoltattak?
Engem motorral még egyszer sem állítottak meg!
nekem az baj, hogy legrosszabb időkben is elő kell vennem néha, mert nem birom ki, és ha netán elkapnak az cumi,
meg ha hosszu hidegek után előbukkan a nap, és meleg is lesz ,és akarsz egy hosszabbat tekerni, akkor is kivagy téve a veszélynek
de ez az forgalombol valo kivonás ez mennyi időt jelent? te szabod meg?
és egy jo hir! megint olcsobb lesz a benzin vagy 10 ft tal csak kár hogy nincs szezon már,,,
és állitolag még lentebb fog menni ,,,
nekem nem jön be kinézetre
név: Csaba
megye/város: Dunaharaszti
mobil: 2
09437804