Pécs felé igen igen jól hangzik. Találkozhatunk a Sőtétvölgyben- ha nem így hívják akkor bocs- a horgásztónál, gyönyörű a környék, egy kávé, üdítő, némi szemlélődés, aztán a lovak közé csaphatunk! Most kivonulok a társadalomból két napra, madárfütty, szarvasbőgés, lógané, stb. Jövő héen pontosítuk. Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
vasárnap koradélután lenne a legjobb aszem, mondjuk sok hülyeségtől függ... ne hozzám igazítsátok a programotok, csak majd dobd ide be, hogy mikor lesztek kb. Szekszárdon és akkor ha van kedvetek Pécs fele elmehetünk kerülni egy jót, esetleg Mohács fele, de szerintem a Pécsi kanyar sokkal mókásabb
egyre jobb ajánlatokat kapok arra a hétvégére!
28án lehetne menni hringre motorozni, veletek is szivesen elmennék!de már megigértem bnőmnek hogy Szarvasra megyünk azon a hétvégén és ha bejelentem hogy inkább a motor mint ő azt hiszem kiverné a hisztit ugyhogy jobb a békesség!
sajnálom, pedig jo kis gurulás lenne tuti, főleg hogy én nem tul gyakran járok felétek, sőt,,,
utolso mondatod nagyon igaz!
haverom most csinálja a jogsit és az állam leesett! kb 2hét alatt letette a kresz vizsgát
én kb 1,5honapig jártam, erre manapság meg 2 hét! mit tanitanak meg annyi idő alatt ?!
milyen emberek kerülnek ki a közútra?!
már lassan félek kimenni az közútra, pályán legalább nincs ilyen
örülök hogy remekel amotorod! és minden rendben van vele, de ugy készülj hogy évadzáron viszem a könyvet,mert már elég régota lakozik nálam,
meg hol és menyniért lehet kapni