Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor milyen kesztyűt javasolsz, ami birja a hideget
meg hol és menyniért lehet kapni
Tavaszi/őszi kesztyűnek "best buy", korrekt kesztyű ennyi pénzért, de télen sajnos kevés, 5 fok alatt már fáztam benne tavaly.
Van egy NONFANGÓ doboztartóm eladó Faze1000-hez.
annak fekete a színe
A hátso sárvédőt is szinre fujnám.
kössz
SPOOL LT-22 kesztyű
Akciós ára: 3690.-Ft
http://kelomotor.hu/frame.htm
Szia!
Én ezt ajánlom, a legjobb áron egy nagyon jó kesztyű!
Pécs felé igen igen jól hangzik. Találkozhatunk a Sőtétvölgyben- ha nem így hívják akkor bocs- a horgásztónál, gyönyörű a környék, egy kávé, üdítő, némi szemlélődés, aztán a lovak közé csaphatunk! Most kivonulok a társadalomból két napra, madárfütty, szarvasbőgés, lógané, stb. Jövő héen pontosítuk. Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Tyű de szép kipüfögő! És még illik is a motorhoz.
vasárnap koradélután lenne a legjobb aszem, mondjuk sok hülyeségtől függ... ne hozzám igazítsátok a programotok, csak majd dobd ide be, hogy mikor lesztek kb. Szekszárdon és akkor ha van kedvetek Pécs fele elmehetünk kerülni egy jót, esetleg Mohács fele, de szerintem a Pécsi kanyar sokkal mókásabb
nekem tetszik a hangja : Hang
csak kár hogy rövid
Télre különben a tesco-ban vettem egy pár kínai síkesztyűt occsón.Termobélése volt nem is fázott a kezem.
Ja tényleg látod erre nem is gondoltam.
áá az belül nagyon hideg, meghát nem is mutat jol a motoromon
Mezőgazdasági boltban lehet venni gumicsizmát az nem ázik be.
Örömmel vennénk. Neked melyik nap lenne jó? Szabadok vagyunk mint a madár, alkalmazkodunk!
neked melyik van
Szekszárd is be van ütemezve? Kicsit tekernék veletek, azon a hétvégén pont otthon leszek, bár van más program is... de ha jó időben lesztek ott...
nincs valakinek tippe hol nézzek valami téli kesztyű szerűséget, mmeg valami védőt a csizmámra hogy ne ázzon be,viszonylag jo minőség korrekt áron?
egyre jobb ajánlatokat kapok arra a hétvégére!
28án lehetne menni hringre motorozni, veletek is szivesen elmennék!de már megigértem bnőmnek hogy Szarvasra megyünk azon a hétvégén és ha bejelentem hogy inkább a motor mint ő azt hiszem kiverné a hisztit ugyhogy jobb a békesség!
sajnálom, pedig jo kis gurulás lenne tuti, főleg hogy én nem tul gyakran járok felétek, sőt,,,
Rendben, az évadzárón! Hacsak nincs kedved 27-28.-án gurulni egyet Tolnában Ha jó az idő egy barátommal körbajárjuk Stornya és környékét.
utolso mondatod nagyon igaz!
haverom most csinálja a jogsit és az állam leesett! kb 2hét alatt letette a kresz vizsgát
én kb 1,5honapig jártam, erre manapság meg 2 hét! mit tanitanak meg annyi idő alatt ?!
milyen emberek kerülnek ki a közútra?!
már lassan félek kimenni az közútra, pályán legalább nincs ilyen

örülök hogy remekel amotorod! és minden rendben van vele, de ugy készülj hogy évadzáron viszem a könyvet,mert már elég régota lakozik nálam,