Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Hátsó indexet tudok adni, ha megegyezik a 600-as indexével (szerintem ua).
Gyakorlatilag új és occó
yamaha szalon volt az első, nem akarok nevet mondani. 44K akartak "elrabolni" tőlem.
hol kérdezted a bukogombát mennyit mondtak hogy megfeküdtél tőle
sorry...munkahelyről munka közben nehezen tudom töltögetni. de akkor feltöltöm rendesen...cserébe tudtok segíteni bukógomba ügyben?
sorry...munkahelyről munka közben nehezen tudom töltögetni. de akkor feltöltöm rendesen...cserébe tudtok segíteni bukógomba ügyben?
adatlapod nincs kitöltve elég részletesen meghát a mocidrol kép!
ezt magyarul? mire érted?
Figyel Téged az adatlapkommandó! Szedd össze magad!
Szeva Mindenkinek!
Mint viszonylag friss FZ6 tulaj, szeretném felszerelni egy két hasznos aprósággal a paripámat. Az első legfontosabb a bukógomba lenne. Igen már megkérdezem szalonban és most hoztak haza a neurológiáról. Annyi pénzt nem igazán adnék érte. Kérdésem, tudtok e ajánlani olyat aki esetleg gyárt ilyeneket itthon "sufni tunning" módon, vagy venni milyet lenne érdemes és hol. Köszi szépen!
AmPet
Ti tényleg nem érzitek, hogy hányadikban van a sebességváltó? Vegyetek inkább egy nagy robogót.
Szerintem ezt a fokozatkijelzőt erre a tipusra még nem szereltek be, mert szerintem Kozmax hozzá sem fogott volna,hanem azt modja,hogy vigyem vissz a boltba mert ez nem jó erre a tipusra.
Különben teljesen korrektek voltak, semmi problémám velük, ettől még legközelebb is hozzájuk viszem szervizelni :)
Ahhoz a motorhoz olajkút kell. Cimbiknek is zabálta, bár ennyit talán nem.
Ja és az egyik ismerősöm rugóstagot akart cserélni a Fazerén, szintén olasz cégtől jött a cumó. A 2. (3.?) sem volt jó a motorhoz, pedig Fazerre csinálták azt is... A fokozatkijelző meg olcsóbb mulatság ahhoz képest.
Sziasztok!

Néhány hete én is a boldog Fazer tulajdonosok táborát erősítem, vettem egy 2002-es FZS 1000-et. Sajnos a motor sérült (csúszott az oldalán), a szezon után szeretném majd lecserélni a fejidomot, a lámpát, az indexetket, a tükrőket, és a kormányt (kezelőszerekkel együtt) Nem feltétlenül új alkatrészekben gondolkodom, tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol használt fazer alkatrészeket lehet keregélni?

Az elmúlt 3 hétben mentem vele 3000 km-t, és azt tapasztalom, hogy 1000 km-enként kb 1 dl olajat kell utánatölteni. Ez normálisnak mondható, vagy a blokk kopottságára utal?

Üdv:
csaba
A 3. pontot említeni politikailag korrekt, de teljesen felesleges. Beszereltek ők már néhány ilyen kütyüt, és nemcsak Fazerre...
Helló Fiúk !
Látom még az este jól elbeszélgettetek a támáról !
Először is bocs a névcsere miatt.
Karu !
Ha majd lelassul a motoros szezon és jönnek a nem motoros hétvégék visszatérhetünk a dologra és megpróbálhatjuk újra !
És közeleg a Fazer évzáró túra és remélem találkozunk, addig meg próbálok erről a kütyüről infokat szerezni.
Ennek te beszélhetsz falra hányt borsó
11731 hozászólást ajánlom még egyszer Krisztián!
Látom már sok volt 1 hét egymásból ,vagy ott is ilyen volt a hangnem?
De nem is ehhez a típushoz készült, ráírták a dobozára. Ja, persze, a gyártó nem ért hozzá annyira mint Te, ezt el is felejtettem.
Inkább nézz horor filmet.
Vagy ha unatkozol piszkáld a szemed kötő tűvel.
Most ne szolj bele ha megkérhetlek
Olasz gyártó, az S2-re is ugyan ezt a fajta GPS-t ajálotta!
Kussoljál már ne szolj be te nem értessz ehez ugyhogy halgass
Az ahelyzet hogy az ABS nélküli modelleknél van sebesség jeladó vágod ezért nem értem a dolgot.
Ha a papírján 2005-ös év van írva, az a régebbiekre jó, a tiédre valszeg nem, mert a tiéd már az S2-es, mit nem értesz ezen? Megvetted, kidobtad a pénzt.