Szeva Mindenkinek!
Mint viszonylag friss FZ6 tulaj, szeretném felszerelni egy két hasznos aprósággal a paripámat. Az első legfontosabb a bukógomba lenne. Igen már megkérdezem szalonban és most hoztak haza a neurológiáról. Annyi pénzt nem igazán adnék érte. Kérdésem, tudtok e ajánlani olyat aki esetleg gyárt ilyeneket itthon "sufni tunning" módon, vagy venni milyet lenne érdemes és hol. Köszi szépen!
AmPet
Szerintem ezt a fokozatkijelzőt erre a tipusra még nem szereltek be, mert szerintem Kozmax hozzá sem fogott volna,hanem azt modja,hogy vigyem vissz a boltba mert ez nem jó erre a tipusra.
Különben teljesen korrektek voltak, semmi problémám velük, ettől még legközelebb is hozzájuk viszem szervizelni :)
Ja és az egyik ismerősöm rugóstagot akart cserélni a Fazerén, szintén olasz cégtől jött a cumó. A 2. (3.?) sem volt jó a motorhoz, pedig Fazerre csinálták azt is... A fokozatkijelző meg olcsóbb mulatság ahhoz képest.
Néhány hete én is a boldog Fazer tulajdonosok táborát erősítem, vettem egy 2002-es FZS 1000-et. Sajnos a motor sérült (csúszott az oldalán), a szezon után szeretném majd lecserélni a fejidomot, a lámpát, az indexetket, a tükrőket, és a kormányt (kezelőszerekkel együtt) Nem feltétlenül új alkatrészekben gondolkodom, tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol használt fazer alkatrészeket lehet keregélni?
Az elmúlt 3 hétben mentem vele 3000 km-t, és azt tapasztalom, hogy 1000 km-enként kb 1 dl olajat kell utánatölteni. Ez normálisnak mondható, vagy a blokk kopottságára utal?
Helló Fiúk !
Látom még az este jól elbeszélgettetek a támáról !
Először is bocs a névcsere miatt.
Karu !
Ha majd lelassul a motoros szezon és jönnek a nem motoros hétvégék visszatérhetünk a dologra és megpróbálhatjuk újra !
És közeleg a Fazer évzáró túra és remélem találkozunk, addig meg próbálok erről a kütyüről infokat szerezni.
Ha a papírján 2005-ös év van írva, az a régebbiekre jó, a tiédre valszeg nem, mert a tiéd már az S2-es, mit nem értesz ezen? Megvetted, kidobtad a pénzt.
Hátsó indexet tudok adni, ha megegyezik a 600-as indexével (szerintem ua).
Gyakorlatilag új és occó