Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a HG? Lehet hogy le vagyok maradva
A láncfeszitö valóban nem nagyon tud tönkremenni inkább az a papucs ami a láncra támaszkodik az meg tud kopni persze nem 10-20ezer km alatt. Attol is függ a dolog hogy milyen olajat használunk meg a vezetési stilustól.
A hirtelen terhelés váltások nem kimélik a vezérmű láncot
ez az 5-6 ezer körül rezeg a gép ez egy gyilkos dolog... mármint ölnék érte... biztos valaki hiperérzékeny arra a fordulatszám tartományra
Hi All!
FZ6S-t szeretnék vásárolni, 2007 vagy 2008-as gyártmányút (tehát HG-t). Tudnátok infokat dobni, hogy mi jó és mi nem jó ezen a mocin. A régi fz6-on olvastam, hogy 5-6 ezer körül rezget a gép. A HG is ilyen.
Esetleg nem engedné meg valaki Debrecen közelében, hogy kipróbáljak egy ilyen vasat.
THX
Biztos, hogy rossz? én ma kiszedtem az enyémet, és egyszerű a szerkezet. Mi tud abban elromlani?
Ha legközelebb is ilyen rossz lesz az arány, szólj nyugodtan megpróbállak kisegíteni.
céges buli volt létszámok igy alakultak: 25 hölgy és 8 férfi beleértve magamat is
A másnaposság kicsit kitolódik.
Honda naprol
megvan! én tegnaprol beszélek
Ma 1 órától ott voltunk 5-ig ilyen nem volt!
Megnézem a topicot.
pályamotorozás topicban vannak képek buktárol,meg amit én hallottam ott mentő is volt,,,
meg valaki fellogot és ezért az egész bagázst kiintették valami 2-3kör után és vissza se mehettek,,,
de akkor ti ebből kimaradtatok
Ma nem hallottunk ilyenről, igaz mi a délutániban mentünk, nem voltak "állatok" korekt volt mindenki.1-2 kicsúszás volt még mentőre sem volt szükség. Jót lehetett motorozni.
csak este voltam,,, MERSZ en,de ott is csak nézőként, mert 20 meg 21 is dolgoztam, meg csöppet másnapos voltam
gondolom fullon voltatok? meg hallottam hogy volt egy pár esés is,,,, 1et talán fényképeken is láttam,
meg most sok zür volt azt is hallottam, valki fellogot vagy mi volt?
Összesen négy, abból 3-an mi.
Mért nem voltál?
sok fazeres volt
Nyiltnap a h ringen, jól dolgoztak a Michelinek.
TeeJay voltál hondanapon?! mesélj már nekünk valamit !
milyen volt
esetleg holnap nincs kedve valakinek elugrani esztergomba egy laza motorozásra délelőtt ? jó idő esetén!
Szia!
Bár,már kérdeztem nemrég tőled,hogy nálatok pl.mennyibe kerülne egy új vez. láncfeszítő,de sajnos még nem válaszoltál.Akkor azt írtad,mivel hétvége volt ,hogy hét elején megnézed,de gondolom elfelejthetted.
Semmi baj!Talán most tudod a választ,vagy ha nem légyszíves nézz utána a kedvemért.
Előre is köszönöm.
Üdv.
Automatikussan feszit, de mivel mechanikus alkatrészek vannak benne, így azok különféle meghibásodásokat produkálhatnak. Megszorul, eltörik a rugó, visszaenged. stb. Gari idön belül, garanciába térül. Nincs kilométerhez kötve cseréltem már 2 ezer után is, és 40 ezernél is.
hello mindenkinek!van 1 elado túra plexim 2004es fz6 sre!gyári yamaha,érdeklődni:207738525
Kozmax, Yamaha World
Lecsó, Alsónémedi (priv)
te biztos jobban tudod