Sajnálattal hallom.
Elmeséled mi történt? Hátha tanulságos. A képekből meg küldök teljes méretűt ha igényled. Bár sajnos a teid nem lettek túl jók, de ha nem ment el végleg a kedved a pályanaptól akkor legközelebb pengéket csinálok rólad
A HMI-s tanfolyamot cserélted el? Vagy mit is?
Egyébként a HMI oktatás a parkolóban elkülönített részen történik és a végén mennek fel pár kört a pályára. Persze ha alapkurzus. Tehát nem közöttünk lesznek mozgó sikánok
Na jó nem fika, mert közülünk valók járnak oda is. Én is voltam és ajánlom mindenkinek.
Egy fél menetfordulatnyit feszítettem pluszba. A két imbuszcsavart kitekertem fél fordulattal a meghúzott állásához képest, kihúztam a feszítőszerkezetet annyira, amennyire a csavarok engedték, ez kb fél mm lehet, majd visszatekertem a két imbuszcsavart. Most sokkal halkabban jár a motor, és minimálisat feszítettem pluszba.
Én is megyek a ringre szept 3.-án.
Motoros okítást elcseréltem 4x20perc pályamotorozásra....
Érdekes, hogy pont aznap lesz nyílt nap, akkor az oktatás hogy lesz?!
Sziasztok! Megnézhetők a vasárnap esti motorozás képei /2008.08.24/ a következő címen: http://motorfotoring.mine.nu Ha valamelyiken rajta vagy és szeretnél nagyobb felbontást belőle, írj egy mailt a motorfotoring@dunaweb.hu -ra. Két FAZER-es kollégát is láttam ott, nem tudom ki lehet, jár e ide.
Hali!
én tudok egy helyet baján ahol szoktak lenni használt motorgumik vöröskereszt tér 21 telefonszámot sajna nem tudok. Én is néztem volt egy pár ami méretbe stimmelt , de a végén az új melett döntöttem.
Üdv.: András
Elmeséled mi történt? Hátha tanulságos. A képekből meg küldök teljes méretűt ha igényled. Bár sajnos a teid nem lettek túl jók, de ha nem ment el végleg a kedved a pályanaptól akkor legközelebb pengéket csinálok rólad