Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnálattal hallom.
Elmeséled mi történt? Hátha tanulságos. A képekből meg küldök teljes méretűt ha igényled. Bár sajnos a teid nem lettek túl jók, de ha nem ment el végleg a kedved a pályanaptól akkor legközelebb pengéket csinálok rólad
Ja, a hmi-s oktatást cseréltem el.
HA összeraktam a vasat megyek.
Sziasztok! Néha szoktam a forumot olvasni. Köszi a képeket én dobtam el a vasat .
A HMI-s tanfolyamot cserélted el? Vagy mit is?
Egyébként a HMI oktatás a parkolóban elkülönített részen történik és a végén mennek fel pár kört a pályára. Persze ha alapkurzus. Tehát nem közöttünk lesznek mozgó sikánok
Na jó nem fika, mert közülünk valók járnak oda is. Én is voltam és ajánlom mindenkinek.
Hali.
Itt találsz használt gumit és nincs is messze Bajától.
Egy fél menetfordulatnyit feszítettem pluszba. A két imbuszcsavart kitekertem fél fordulattal a meghúzott állásához képest, kihúztam a feszítőszerkezetet annyira, amennyire a csavarok engedték, ez kb fél mm lehet, majd visszatekertem a két imbuszcsavart. Most sokkal halkabban jár a motor, és minimálisat feszítettem pluszba.
Én is megyek a ringre szept 3.-án.
Motoros okítást elcseréltem 4x20perc pályamotorozásra....
Érdekes, hogy pont aznap lesz nyílt nap, akkor az oktatás hogy lesz?!
Örülök ha tetszik. Úgy néz ki szept.3 szerda, nyíltnap, kint leszek. Szóljon aki jön.
ja , és kösz a képeket!
hello

a te motorod mögött kb 10 méterrel parkoltam
a haverod a Hornettel meg az én motorom mellett parkolt a sarokban egy másik Hondával.
Oké, küldtem. A fényképeidnél látva a motorod, úgy rémlik Te is ott voltál a parkolóban a boxutca végén a sarokban majdnem, ugye?
535 és 588as képet elküldenéd nekem eredeti méretben!
haverom az
2.képen a srác az elcsuszott
Sziasztok! Megnézhetők a vasárnap esti motorozás képei /2008.08.24/ a következő címen: http://motorfotoring.mine.nu Ha valamelyiken rajta vagy és szeretnél nagyobb felbontást belőle, írj egy mailt a motorfotoring@dunaweb.hu -ra. Két FAZER-es kollégát is láttam ott, nem tudom ki lehet, jár e ide.
Nem nagy szám, én sokkal szebb helyeken szoktam motorozni.
Hali!
én tudok egy helyet baján ahol szoktak lenni használt motorgumik vöröskereszt tér 21 telefonszámot sajna nem tudok. Én is néztem volt egy pár ami méretbe stimmelt , de a végén az új melett döntöttem.
Üdv.: András
Ma erre jártunk Bojnice
esetleg kérdezd meg baján a yamaha bontot, hátha tudnak segiteni,,,,
Azért kösz. Én is láttam Dunaújt csak messze van...
nem nagyon
Az kicsit mesze van.Baján nincsen?Nem tudsz rola?
dunaujváros, valami pumi gumi vagy mifene
Hol lehet Bács-Kiskunban használtgumit kapni?Nem tudtok valahol egy boltot vagy szervizt?