Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébb okok miatt,de nem részletezném. De azért nem mindenáron eladó, mert nem megszabadulni akarok tőle,hiszen nagyon jó és kényelmes túramotor. Remélem sikerül majd venned egy jó motort ha eladod a cbr-t. üdv!
lehetséges!
ugy volt hogy holnap megyek arra, kiakartam menni szlovákiába tegeregni kicsit,végül csak esztergom lesz belőle
Szerintem te a váci etapra gondolsz,mikor jársz erre?
akkor az még a 2esen lehet, de valahol tuti van
Melyikre gondolsz? Felénk csak 2 sávosak vannak.
.
a FAZER ! nagyon jol nyomta a csóka, annak még nagy tulok kipufogoja van de majdnem horzsolta az aszfaltott is ugy döntött

4en mentek ki egyszere, 3sportmotor meg a fazer leghátul, az egyik hamar lemaradt, maradtak 3an majd jopár kör után 2en és a végén átvette a vezetést
én nem tudom milyen gumija volt de jol birta a gyűrődést, majdnem 1órát hajtotta folyamatosan, 1szer állt ki 5percre

ma még ugy volt hogy holnap megyek bgyarmatra, felétek is jo kanyarok vannak azon a 4sávos uton vagy cask 3?
? ? ?
most értem haza euroringről,

egy régebbi fazer 1000 és egy GSXR 1000 es nyomatta együtt,

szerintetek ki volt a gyorsabb?
http://www.hasznaltauto.hu/2336760_yamaha_fz6_2006
Komplett dobozrendszert nem adod el?
Szép a vas,de miért adodd el?Amúgy eltoltam a vásárlást jövőre mert kp-ban akarok venni!Meg a 125 cbr-t is el kell adni!
Szia ! ebben pl. 24300 van . szerintem az egyáltalán nem sok. üdv: Janihttp://www.kepesmotor.hu/yamah...
suzukinál csinálták baján most nyílott nem rég de jó a szerelőjük elötte yamahánál volt szerelő kakasdon
légszűrőt lehetett volna elöbb cserélni de csak most lett de a gyertyákat 30-nél kell azt írja a szervízkönyv is
Ezek 20000-nél cserések.
korrektek voltak,,,

hol csinálták?
Hali!
most hoztam haza a mocit a szervízből 30.000km-es szervíz olaj(castrol power1),olajszűrő,légszűrő, ngk gyertyák a láncfeszességen állítottak meg pár apróság munkadíjjal együtt 28800ft az elég tűrhető ár nem?
Oda vissza akarsz járni szervizelni? 1 óra szervízért 3 óra út?
Kakasd-on a Yamahában
Szia. Nem a hátulja az eleje ment el mert lustavoltam kicserélni a gumit. Baja azért nem történt mert nem engedtem el.
sry TeeJay, benéztem akkor
Azt szeretném tőled kérdezni,hogy Fzs600-at vennék mire kell ügyelni, ui. elég sok km-er van bennük.Amúgy 2002 körülire gondoltam, az ítéletekben csak pozitívan írtak róla. Negatívum is érdekell ha van.Bár lehet,hogy kár ilyen idős gépet venni, de sokkal olcsóbb a Hondánál/cbr600/.Előre is köszi!
kicsuszott a hátulja vagy mi történt? ahogy láttam hálistennek nem lett nagy baja a mocidnak
'Fazer_biker'-hez intéztem a kérdést.
SZia. a tanulság csak annyi, hogy mindig felkészitett vassal lehet pájázni. A kedvem nem ment el mert inkább ott essek el mint az uton. Meg most cseréltem lánckereket és kiszeretném probálni,hogy mennyivel jobb mint a régi áttétel.
Mi az a rogo?