Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mint birodalmi ellentengernagy intézkedhetnél,és akkor mán én nekem is lehetne Fazerem!
Negyven év és két méter felettieknek nincs
Na mi van előléptettek,és mán furkálódsz+sportdobot keresel!?Van felvétel még!?
Na ez olyan tudományos volt hogy csuda
3 Fazerem volt eddig mindegyik sportdobbal. Lehet hogy én vagyok fakezű de ebből a sokmindenből egy büdős szót nem érez egy átlagos user. Nyílván jó ha van egy PC de nem fog összevissza dadogni meg megtorpanni meg semmi olyat csinálni a motor ami feltünne. Az emberek 98% a hangért tesz egy Fazerre sportdobot és soha nem veszi észre hogy 3LE nyert vagy 4-et veszített. Nemmellesleg nekem meggyőződésem hogy sokszor életet ment a hangom
Hogy megnyugodjál, szeptemberben 5 napot fogok dolgozni
Dolgozzál keveset, nem érhet baleset
Egyébként a munkahelyen történő magáncélú internethasználatot a BTK különös része nevesíti, és szankcionálja is. FŐNYOMLAK GECÓ!
Én is korpa közé keveredtem....
Te mért nem dógozóóó mááá!Sportdob...persze,meg gyöngyöt a disznók elé!
Köszi! Asszem kimerítő volt a válasz!
Kb. annyit vennél észre, hogy alsó tartományban kicsit elgyengülne, kicsit jobban kell húzni a gázt, hogy elinduljon. Talán alapjáraton sem gurulna terheléssel (alapból 7-10 km/h-n elgurul gázadás nélkül egyesben)
Gondolj bele, megváltozna a légcsere, azt a minimális fojtást, amit a gyári dob ad elveszed, az elektronika meg a gyári konfigra van belőve.

Engem jobban érdekelne egy PC, a teljesítményleadása sokkal barátságosabbá válna vele, és szarnám le a sportdobot, meg hogy hogy szól (a régi változaton a 3500-4500 tartomány barátságos, 4500-tól elkezd csökkenni a nyomatékgörbe, 5500-6000 egy kisebb lyuk, 6500-nál visszaér a 4000-4500-nál leadott nyomaték szinthez, 7000-nél már eléri azt a szintet amit 3500-4000-nél lead, 7500-9000 között magára talál, 9-től szinte már nem is változik a nyomaték, minimálisan nő a 10-11e tartományban - az S2 ettől annyiban tér el, hogy 7000-nél van benne egy lyuk, ott fogy el a motor és 8000-nél kezdi visszanyerni az eszméletét).
Sziasztok!

Tegnap egy csomó fazeressel találkoztunk, gödöllő-vác-kismaros-szob-letkés szakaszon!
Nem volt valaki közületek?
Láttam egy szép kék fzs600-at is!
Szívesen dumálnék vele....
Akkor hadd kérdezzem meg tőled... Ha vennék egy sortdobot (mégegyszer megjegyzem csak a mélyebb hangja miatt) lehet, hogy valamit állíttatni kellene a mocin, mert nem menne rendesen? Hozzáteszem nem csúcsrajáratom a gépet, csak szépen komótosan, túrázósan "szivárgok" vele...
Nekem egyik mocimon (GSF250,FZX750,ZR750) sem volt még sportkipufogó és ez az első injektoros gépem is, így nem sokat értek a témához...
Nem elengedhetetlen. Csak proli.
Nekem speciell a hangja miatt kellene egy sportdob... A gyárival nemigen van hangja. Olyan, mint egy fúrógép . Szeretném, ha egy kicsit morcosabb lenne. Viszont, ha pc is elengedhetetlen a felrakásához, akkor lemondok róla.
Nem, bár alsó tartományban kicsit rosszabb lesz tőle. Mindenesetre egy rendes beszabályzás nélkül nincs kihasználva a plussz teljesítmény, amit egy sportcső ad(hat).
Teljesítmény csökkenésre gondolsz?
Teszel a motorba powercommandert és csináltatsz rá saját injektorprogramot? Sportdobot feltenni a motorra enélkül szerintem nagyon proli dolog.
Mennyiért gondoltad?
Gagával összefutottam ma a Mecsekben... ő ugyan gixerrel volt, de volt vele 2 FZ6-N is :)
irányár?
sziasztok' martin sportdob eladó tipusváltás miatt, fz6-ra. 30-4770462
Hi all!
Van itt valakinek eladó fz6s-e? 2007 vagy 2008 gyártási évű érdekel csak. Illetve korábbi, de az csak piszok olcsón.
Na bb.
mind1 most kilett cserélve és az a lényeg
Nem jól tudja.