Sajnos azt a rózsaszínt nem találom, szerintem nincs is sebesség jeladó benne, a szürkét a fordulatszámhoz, azt megtaláltam, ez ABS-es, hogy lehet hogy ezekben nincs?
Hát ami igaz,igaz, kifogott rajtam rendesen, a "sárga/fehér" jelkábel sajnos nem létezik, az én prosimban is az van, csak az a nagy baj, hogy egyáltalán nincs jelkábel.
A sebesseg merő jel egy rozsaszin drot a motorblokkbol jön ki a sebváltó felett van középen az érzékelő.
Elől a müszerfalnál nem lehet bekötni a ford szám jelet sem.
Látom a fokozatkijelző rajtad is kifogott, csak az a különbség hogy Te sk. próbálod beszerelni.
Ha segít valamit, az én prosimban a sebességmérő jelkábel színe amit nem találsz az sárga/fehér az olasz prosi szerint.
Mellékelem a leírást is
Sima mezei SolidEdgeV20, végzettségem meg Miskolci Egyetem - Gépgyártástechnológia / Gyártásautomatizálási szakirány (asszem ez a hivatalos megnevezése )
Már jó régen jártam a fórumon, de szeretnék egy kis segítséget kérni!
Szeretett FZ1 esem alapjáraton, úgy zörög, mint, ha csapágyas lenne,
és amikor eléri a 101c° és bekapcsol a ventilátor akkor olyan csendessé
válik mint egy villanymotor.
Ha valaki tud egy jó, korrekt szakszervizt és azt megírná, nagyon megköszönném!
( a vas még garanciális. Ahol vettem ott azt mondták, azért jár hangosabban mint a
volt Hornet-em mert ez sokkal jobban megy. ) Ami különben tényleg igaz, nagyon
megy, de ez a zaj benne, finoman szólva is aggaszt!
Hello mindenkinek! Olvasva a hozzászólásokat a fokozatkijelző beszerelésével kapcsolatban, gondoltam nekiugrom és megpróbálom beszerelni az enyémet, kb két hete vettem, csak nem volt időm foglalkozni vele. Én egy PZracing nevű kütyűt vettem. Hát most két nap munka után úgy vagyok hogy feladom, fogalmam sincs mit tegyek. Az én motorom s2 abs-es , mielőtt vettem volna, megkérdeztem a gyártóját hogy jó-e hozzá, mondta persze, küldött egy kis táblázatot , hogy milyen színű vezetékeket kell bekötnöm, na itt jött a pofára esés, nekem olyanok nincsenek is, a fordulatszám jelét, a szürkét, megtaláltam, de a másik jeladóét , azt már nem. Persze , a gyártója így is a szürke helyett is sárgát kerestetett velem. Ma ismát megkérdeztem őket, azt a választ kaptam, hogy be lehet kötni, az ECU-ba. Na ettől annyira okos lettem, hogy most itt kérném, hogy, esetleg, ha valakinek, sikerült már 2007-es s2-es abs-es gépbe bekötni, akkor kérem segítsen, ha nem, akkor máris van egy fokozatkijelzőm eladó .
Ha tudsz valakivel maszekba csináltatni, akkor küldök méretezett bukógomba rajzot. 2 részből ál, egy alu rögzítő és egy poliamid kopó rész. Írj ha érdekel!
ááááááááááááááááááá NARANCS A MOTOROD!
eddig még csak egyet láttam belőle vagyis kettőt, sajátomat , meg az Oktogonon egyet.
SZÉP!
nah akkor egy kis segítség, ha tudok, két dolgot tudsz feltenni, vagy bukócsövet vagy bukogombát,
ezt mindenki maga dönti el, kinek mi tetszik, és miben lát több védelmet, mindekettőnek vannak előnyei és hátrányai, ezt már párszor vitattuk itt a forumon,,,
ha van hasidomod akkor nem tudsz feltenni bukócsövet ,KIVÉTEL ha szét nem vágod,,, ügye KARU
bukogombábol volt kétfajta gyári, de ebből már csak egyfajta van, amit te is kérdeztél a yamahánál,
én "használtan " vettem 20ért, de régebben is hirdette itt valaki,,,
ezenkivül tudsz venni utángyártotat, ami sokkal olcsobb, bár nekem anyira nem tetszik,
Sziasztok ! Bocsi nem ide illő probléma de találtam egy motorkerékpár rendszámot .A rendszámtartó reklámon Lehr Honda felhívtam őket és csak a tulaj nevét tudták... Bálint úr Csákánydoroszló UIE-931. Ha esetleg ismeri valaki.. Írjon.
Elől a müszerfalnál nem lehet bekötni a ford szám jelet sem.
Látom a fokozatkijelző rajtad is kifogott, csak az a különbség hogy Te sk. próbálod beszerelni.
Ha segít valamit, az én prosimban a sebességmérő jelkábel színe amit nem találsz az sárga/fehér az olasz prosi szerint.
Mellékelem a leírást is
milyen tervező programot használtok
tán CAD/CAM szakot végeztél
www.xbike.hu/gyartomutat.php&i...
Az árakat is meg tudod nézni, én tőlük rendeltem korrektek voltak!
Már jó régen jártam a fórumon, de szeretnék egy kis segítséget kérni!
Szeretett FZ1 esem alapjáraton, úgy zörög, mint, ha csapágyas lenne,
és amikor eléri a 101c° és bekapcsol a ventilátor akkor olyan csendessé
válik mint egy villanymotor.
Ha valaki tud egy jó, korrekt szakszervizt és azt megírná, nagyon megköszönném!
( a vas még garanciális. Ahol vettem ott azt mondták, azért jár hangosabban mint a
volt Hornet-em mert ez sokkal jobban megy. ) Ami különben tényleg igaz, nagyon
megy, de ez a zaj benne, finoman szólva is aggaszt!
Előre is köszi!
ha lesz időm suliba fogok ilyeneket csinálni
mondjuk nem tudom mikor amikor 10tárgyam van meg szakdolgozat
eddig még csak egyet láttam belőle vagyis kettőt, sajátomat , meg az Oktogonon egyet.
SZÉP!
nah akkor egy kis segítség, ha tudok, két dolgot tudsz feltenni, vagy bukócsövet vagy bukogombát,
ezt mindenki maga dönti el, kinek mi tetszik, és miben lát több védelmet, mindekettőnek vannak előnyei és hátrányai, ezt már párszor vitattuk itt a forumon,,,
ha van hasidomod akkor nem tudsz feltenni bukócsövet ,KIVÉTEL ha szét nem vágod,,, ügye KARU
bukogombábol volt kétfajta gyári, de ebből már csak egyfajta van, amit te is kérdeztél a yamahánál,
én "használtan " vettem 20ért, de régebben is hirdette itt valaki,,,
ezenkivül tudsz venni utángyártotat, ami sokkal olcsobb, bár nekem anyira nem tetszik,
Ha esetleg sérült a hátsó idom azt tudok adni az FZS600-hoz. Van még hátsó indexem is.