Szia S.laci!
Nem pereiro hanem pintati!
Hívj fel ,mert boszant a dolog .Elmagyarázom,hogy nekem miért nem volt jó az ABS -re.
Megpróbálok segíteni.Telefon az adatlapon.
Várom hívásod!
Szerintem kevered a dolgokat a kijelzőt Pintatitól vetted.
Az nem jelent semmit hogy a márkaszervizben lepattantak a dologrol.
Én azért megkisérlem hátha nekem sikerül már kiváncsiságból is.
Hivj fel Laci ne add fel.
Hali!
Az enyém sem működik rendesen, pedig nem ABS-es. Sima FZ6 S2 HG (leginkább az a baj vele, hogy 4800 ford/perc-nél már a következő fokozatot jelzi ki, így sohasem lehetek biztos a fokozatban) de szerintem sem jó a gagyi gyári kapcsolási rajz :((
Fokozatkijelző !
A pereiro-tól átvett fokozatkijelző úgy látszik nem akar a helyére kerülni ! Nekem már régóta szándékomban volt venni ilyet. Az Ő gépére mint utólag kiderült, azért nem volt jó mert ABS van rajta.Igazából nem értem mi köze van a két dolognak egymáshoz ?
A Karuval akartam beszereltetni, de időpontegyeztetési problémák miatt nem jött össze a dolog.
A múlt héten a 20-ezres szervíz alkalmával a YW-ben akartam beszereltetni.
A végeredmény sajnos 0. Nem a kijelzőn hanem a működésben.
Már a beépítés is szerintem nagy munkával jár,fejidom és ami körülötte van mindent le kell szerelni,hogy a műszerfalhoz hozzá lehessen férni.
A lényeg az hogy nem sikerült működésbe hozni.
Az okok ?
1. Hibás a műszer ?
2. Nem jó ehhez a tipushoz Fazer S2 2007 ( a magyar nyelvű prosi szerint FZ6 2005 !)
3. A beszerelés nem volt jó. Ezt tartom legkevésbé hihetőnek, hiszen profi szerelők ügyködtek rajta .
A boltba még nem volt időm visszamenni kérdezősködni,hogy ilyenkor mi van !
Azt hiszen leteszek róla hogy mégegyszer próbálkozzak.
Egyenlőre a garázspolcon villog a dobozában :(
elviekben szerintem ma érnek haza, előző hét vasárnap irta hogy 1hétre eltünnek, szoval, az meg most van
én is gurultam ma egy kicsit, hringre megnéztem a nagymenőket és jöttem haza
Nem halt ki senki! Én pl. most jöttem egy kellemes gurulásról. Esetleg nemtudja valaki Karu (bácsi) mikor lesz elérhető fórumon? Évadzáróról akarok kérdezni tőle...
Csak leráztak.
Teljesen más az ABS jel mint ami neki (GPT-nek) kell.