Sziasztok ! Köszi a tippeket .. A vezérműláncfeszitő nem automatikusan feszít ? 16 ezer km és már csörögne ? Esetleg Pest környékén egy megbizható szerelőt tud valaki ? Köszi
Osram csak egy s
amúgy nem hiszem, hogy a vészleállítónak sok köze lenne hozzá, bár néha én is használtam, de azóta mentem vele 3 ezer km-t biztosan és semmi... (kopp-kopp)
Köszönöm a válaszokat. A gyári izzó köbö 18 ezret bírt. (Mint hátsó gumi) Azóta folyamatosan szarozik. Ja, és soha nem szakad el az izzószál, hanem csak bekormol és vége. Valaki azt súgta, hogy a vészleállító gomb használatának mellékhatása is lehet. Hát most nem használom egy darabig, hátha igaz.
ha azt mondják villamosan nincs hiba akkor lehet valami miatt fokozotabb mechanikai hatás éri... a hőt kizárhatjuk mert a sportdobok nem melegítik fel a farokidomot... szerintem valami bakolás nem stimmel... ha van másik fz6-os cimbid a környéken nézzétek össze, hogy mi lehet a különbség
Sziasztok ! Az FZ6 os motorom 2200 fordulattól 4200 ig csörög zörög . alapjáraton és magasabb fordulaton nagyon szép a hangja .Többen megnézték és azt mondták a tank alatt valami berezonál . pedig mintha a hengerfejből jönne a zaj , de akkor utánna miért szünik meg ? egy szelep meg enyire hangos is lehet és csak e fordulat tartományban .. Várom véleményeteket tanácsaitokat. Köszi
hát... van itt olyan akinek Leo Vince van a gépen, de neki sem ég ki hetente kétszer... nekem gyári van ami jobban melegszik mégsem ég ki hetente... (olyan 16.000 km-nél égett ki 1x eddig)... fura :S
Sziasztok!
Egy rövid kérdés: szerintetek mitől ég ki hetente kétszer a hátsó helyzetjelző? Vagy ez másnál is jelentkezik? Lehet a Leo Vince okozta fokozott rezgéstől? Márkaszervízben nem találtak elektronikai hibát. Válaszokat köszönöm előre.
amúgy nem hiszem, hogy a vészleállítónak sok köze lenne hozzá, bár néha én is használtam, de azóta mentem vele 3 ezer km-t biztosan és semmi... (kopp-kopp)
Spuri a bontó száma 70/5850436. keresd Ricsit.
Egy rövid kérdés: szerintetek mitől ég ki hetente kétszer a hátsó helyzetjelző? Vagy ez másnál is jelentkezik? Lehet a Leo Vince okozta fokozott rezgéstől? Márkaszervízben nem találtak elektronikai hibát. Válaszokat köszönöm előre.
http://maps.google.com/?hl=&ie...