Hát nem tom milyen az ha elöl sima 208 van hátul meg RR. Egyébként olvastan róla tesztet és a középmezönyben végzett. Szerintem egy ilyen túra motorra tökéltes választás.Persze ha valaki sokat megy szerpentinen vagy pályán megértem hogy valami tapadosabbat akar.
ha adhatok egy tippet és tényleg ehhez ragaszkodsz vegyél ugyan ilyet csak RR -t, azt viszon t dicsérik!
én ha ezt venném akkor tuti rr t vettnék, de nem veszek vagy corsa3 lesz vagy bt016 szeptemberig elválig, de a corsafele jobban hajlik a pénztálca,,,
Hát a véleményem: lehet vkinek ez nem számit de nagyon tetszik a kinézete mert csak 160as de ha 180asok mellett állok elég soknál vastagabb. Egyszer volt h 0 fokban indulásnál megindult a hátulja de ez téged nem fenyeget mert az uj FZ nem olyan nyomatékos mint ez a régi harcos. Volt hogy kátrányon csűszott meg kanyarban.De szerencsére egyikböl sem lett bukta.Én itt annyira nem megyek gyorsan mert mindenhol kanyar van de legtöbbször bnömmel vok és nem dijazza ha mélyre döntöm. Meg itt nincs is olyan meleg, max 23 fok. Meg ha itt elcseszek vmit kanyarban sajnos nincs árok csak rohadt nagy szakadék mindenhol és nem szeretnék lenézni a mélyére.Meg ha mégis tulélném mi a fenét csinálok itt egy törött motorral.Nagy szivás lenne.De ha nekem elkopik a hátulja ami sztem max 3000 km veszek még egy ugyan ilyen hátsót ha találok majd?!
Hát guglizni nem fogok de leirom kb merre voltam már.Járok itt össze-vissza mikor merre van kedvem.Az a vizben álló tornyos kép olaszban készült St. Valentinoban.Ott van vmi tó aminek nem tom a nevét mert a térképen sincs.Lehet h St Valentino-tó. A hegyes szerpentines hely a Flüela-Pass 2400m és általában még ilyenkor is hó van.Na itt durva szerpentinek vannak.A legtöbb kép vagy erre készüét vagy Davos és St Moritz környékén mert erre lakom. Ha majd vki el akar jönni erre fele, szóljatok és mutatok pár szép helyet.
közuton ugy vigyázok rá mint a szemem fényére! PÁLYÁN meg kapja amit kap de igazábol ott a szélét eszi jobban,most 6000 km van benne kb 1,5mm a koptatoig, (hátsóban)
közuton, 2,2esetleg 2,3 megyek elől, hátul meg 2,5 és csuszkál a hátulja ha forszirozom a helyzetet utcán,
pályán eddig 2,0 és 1,9 volt, addig tökéletesen működik míg a pereméhez nem közeledek, ott labilisnak érzem,
most majd kiprobálom más nyomással kicsit többet lövök bele,
de igazábol nem tetszik ez a gumi, az elsőt márciusban tettem fel, és oylan kagylosra kopott hogy néhol NULLÁS! ezek gondolom a célegyenes végi erős fékezésekből és a puha futóműböl adodhat?!
szoval köv honap elején dobom le elől hátul
Hát az van fenn de sztem már nem sokáig huzza! Nem tom mennyi lehet benne én 6000ret metem vele de ugy vettem h rajta volt.Sztem kb 8000 lehet benne max. De én nem pályázgatok.Meg itt kinn nem sürün megyek 120 felett.Neked mennnyit birt? Tetszett egyébként?Pályán is jó volt?
én ha ezt venném akkor tuti rr t vettnék, de nem veszek vagy corsa3 lesz vagy bt016 szeptemberig elválig, de a corsafele jobban hajlik a pénztálca,,,
Jövő nyáron emlékeztetni foglak az utolsó mondatodra...
közuton, 2,2esetleg 2,3 megyek elől, hátul meg 2,5 és csuszkál a hátulja ha forszirozom a helyzetet utcán,
pályán eddig 2,0 és 1,9 volt, addig tökéletesen működik míg a pereméhez nem közeledek, ott labilisnak érzem,
most majd kiprobálom más nyomással kicsit többet lövök bele,
de igazábol nem tetszik ez a gumi, az elsőt márciusban tettem fel, és oylan kagylosra kopott hogy néhol NULLÁS! ezek gondolom a célegyenes végi erős fékezésekből és a puha futóműböl adodhat?!
szoval köv honap elején dobom le elől hátul
hány km er van benne?
http://sportmotor.hu/motoros_k...
szerintem jo lesz az,,,
20asat már nem tennék bele,pedig szervizkönyv szerint lehet,
Hifofilter
Ekkora barmot, mint én