Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, ilyen utakon, majdnem ilyen robogókkal.
Megyek motorozni, 1-kor talizunk a haverokkal. De kis robogókkal a Zemplénbe.
Na, milyen divatmotoros vagy te is. Túl meleg van, esik az eső, blabla. Én ma már megáztam egyszer. Most át kellene törölgetni a vasat, mert tegnap lemostam. De van új gumim.
Hülye vagy? 40 fokban motorozni? Nem nekem való.
Hülye vagy? Ilyen időben otthon ülni? Menjél motorozni...
35 fok, szélcsend, kánikula, eshetne már
fúv a szél!

felétek is
SZiasztok!

Motorostúra holnap, Ausztria, egy napos:

http://www.vaslovasok.hu/HTML/...

Én megyek!
Ha jön még valaki szóljon!

George
Nos
A gyári új láncszet 2004 Fz-6 hoz elég borsós áron van.:
Hátsó fogaskerék.:21512Ft
Első fogaskerék.:14829Ft
Lánc.:51000Ft
Utángyártott garnitúra ára.:45220Ft
Szia!

2004-eshez gyár láncszett. Természetesen lánckerekekkel, de gyári! FZ6-hoz.
Alkatrész függő ! Mondj egy konkrét tipust, évjáratot, alkatrészt ami érdekel és mondom az árat
helloo

a diszkont ár mit jelent hány százalékkal olcsobban tudod adni
Szia!

Típustól függően nagyrészt igen

üdv.: Motordiszkont
hello

fékbetéttől,lánctol, idomoktol kezdve mindenetek van?
Én is ezért vettem 600ast. Hát itt kanyarból nincs hiány. Iszonyat durvák vannak. Majd csinálok onboardot. Meg az út is jó minőségű. Otthon a 90 is egy vicc de itt csak 80al szabad menni. Bár szerpentineken 70 is sok néha.
Isten ments, oda motorral! szerintem vagy ideiglenes forgalomból kivonás vagy eladás lesz a dologból. Nem szívesen mert tényleg nagyon helyre kis gép ez, de az az igazság, hogy néha úgy érzem kinőttem, pedig robogóról ültem át egy éve. Ahhoz képest, nagyon hozzászoktam, én is keresek olyan kanyarokat, ahol csiszolgathatom a tudásomat, bár itt az alföldön azért kevés van.
Hát tényleg szar lehet a másik oldalon menni. A Bandittal akarsz kimenni? Én is majd 1 év mulva akarok venni vmit. Itt szinte csak 1200 GS van meg 1000esnaked bikeok. FZ1, Speed Trile meg ilyenek.nagyon durván mennek. Én majd vmi ilyesmit akarok 1-2 év mulva. Tuono, Speed Triple, Z 1000, FZ1. de addig mág pár kanyart le kell gyűrni :-)
Jövőre megyek ki én is angliába mixerkedni Ott motorozni... hát gyalog is majd beszartam a kereszteződésekben, európai ember azt se tudja hova kell nézni. Első héten csapnának el.
Amúgy terrrmészetesen olasz sportmotort akar venni. Tudod, az okos más hibájából tanul, az átlagos a sajátjából, a hülye meg semmiből se
Túlságosan is csak az árát nem könnyü megkeresni otthon....
Még amiatt jaja. Ezért is adja el mert szar az alkatrészellátás. Tényleg bármikor benne van a pakliban, hogy eldőlsz, és egy pár ezer Ft-os tétel miatt nem tudsz hónapokig motorozni... Én talán 1-2 év múlva ülnék nagyobb gépre. Még a fazer sincs kizárva, a 600-as túra, sport-túra gépek közül bármelyik szóba jöhet hornet, fazer, sv meg talán a z750 is befér, de semmit nem zárok ki, mert minden nagy gép amit meglátok, arra azt mondom, hogy ilyen lesz a következő választék szempontjából el vagyunk kényeztetve nagyon, mi motorosok
Mér kéne h fizessen a biztositó?Mi van a mocival? Még az egykerék miatt?Mért adja el? Akar vmit helyette?Örülök h rendben van a géped. Te nem tervezel cserét?Csak nem ezért betyárkodsz itt a Fazeres fórumban?!
Eső után köpönyeg
30 ezer? Az szép. Pedig tényleg nem nagy kunszt megcsinálni, nem kell hozzá képesítés. Ezért nem is tudom mennyibe kerül. Láttam a képeidet. Még egy ilyen mákost, szép hely nagyon. Na majd akkor tesztelünk Martfű felé, mennyit fejlődtél :) Amúgy megvagyok, várom a suliidőszakot, haverok, csajok, bulik miegymás :). Voltam Békéscsabán motorral, meg Peti is jön majd valamikor, aztán felmegyünk a mátrába. Meg most pénteken egy másik fősulis sráccal szarvaskőnek megyünk majd. A szelepbeállítás óta a gép is remekül megy, lekopogom. Ha rögtön a rodeóhoz megyek, akkor 2 hónap szenvedést meg kb 30 ezret takarítk meg dehát istenem. Mondjuk így biztos, hogy nagyon patika a blokk :). Petinek a pömpölője kivan a Raptorral, már hirdeti is a vasát. Nemhogy alkatrészt, még árajánlatot se kap a cagivától, szóval mérgelődik, mert a biztosító így nem fizet. De azé olasz motooor!