Nem téged szoktalak látni Gödöllőn a Mátyás király utcában? Ami felmegy a testvérvárosok útjára.
Múltkor a shell kútrol is mintha a mocidat láttam volna, ott álltunk a kúton 2 fazerrel!
Egy A3 méretű lap 2000-2500 ft. Magam vágtam ki. Először fénymásoló papírból mintát csináltam (mint a tömítéseket szokás- körbenyomkodtam-) majd átrajzoltam a matricára.... Eccerüüü :)
Olvasgattam FZ6 fórumokat és ott is beszámolnak egy különös betegségről, amitől az utóbbi időben a fazer tulajok szenvednek. A Yamaha még nem nyilatkozott az ügyben, de kérnék mindenkit, hogy óvatosan használja a motorját!
A betegség megtámadhatja a központi idegrendszert, aminek kövekeztében a fazeresek ilyen dolgokat művelnek: http://www.youtube.com/watch?v...
az a legolcsobb ha te kitalálod magadnak és ha van egy kis tehetséged könnyű megcsinálni,,, vagy veszel valami mintát ami alapján átszerkeszted a tiedre,,,
ez egy olcso ötlet
Hy!
5let hol vehetnék tuti rendszámtartót az FZ6-omra? Ermax kilőve (drága), Biker-World (szintén borsos), louis (ronda). Max 10 ezer pénzt szánnék rá (vagy még egy picit )!
Előre is kösz
Meghát, fazeresek tartsanak össze!