Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen találkoznék már a társasággal, jó arcok vagytok!
Meghát, fazeresek tartsanak össze!
Ő az Tee Yaay
A képen bal oldalt mellette én
Lehet. Ma például jártam arra.
Helló TeeJay!

Nem téged szoktalak látni Gödöllőn a Mátyás király utcában? Ami felmegy a testvérvárosok útjára.
Múltkor a shell kútrol is mintha a mocidat láttam volna, ott álltunk a kúton 2 fazerrel!
Egy A3 méretű lap 2000-2500 ft. Magam vágtam ki. Először fénymásoló papírból mintát csináltam (mint a tömítéseket szokás- körbenyomkodtam-) majd átrajzoltam a matricára.... Eccerüüü :)
Figyelem!

Olvasgattam FZ6 fórumokat és ott is beszámolnak egy különös betegségről, amitől az utóbbi időben a fazer tulajok szenvednek. A Yamaha még nem nyilatkozott az ügyben, de kérnék mindenkit, hogy óvatosan használja a motorját!

A betegség megtámadhatja a központi idegrendszert, aminek kövekeztében a fazeresek ilyen dolgokat művelnek:
http://www.youtube.com/watch?v...
köszi.
Oks. Meglátjuk hogy állok idővel. 2 után indulok Gödöllőről. Küldj egy telószámot a motorozz.hu-n.
hát ööö igen, de azért ha van időd egy italra megállhatnál...
Nem kell az izgulás a gépem SÉRTETLEN!
egy kollégának akadtak kisebb problémái, próbálok segíteni!
Holnap melózol? Megyek Balatonra.
baján van yamaha bonto, itt a forumon is utoltudod érni őket sugo motorként
alkatrészebe vagy hova irogatnak irj nekik! jah és alkudj!
na meséljen fővadász úr mi történt? reméljük nem csapta oda a gépet
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem yamaha bontót hol találok?
Krisztiánnak biztos van 1 pár ötlete!
na bazz... én is ilyent akartam... (mármint a lábtartón az izé... ) mi pénz volt?
4literest vettél én csak 3at az volt kb 8000ft plusz a gyári szűrő 3000ft,olajshopba vettem, ott találtam a legolcsobban,
olajszűrőből gyárit vettél
tudom te nagyon hülye !
az a legolcsobb ha te kitalálod magadnak és ha van egy kis tehetséged könnyű megcsinálni,,, vagy veszel valami mintát ami alapján átszerkeszted a tiedre,,,
ez egy olcso ötlet
Hy!
5let hol vehetnék tuti rendszámtartót az FZ6-omra? Ermax kilőve (drága), Biker-World (szintén borsos), louis (ronda). Max 10 ezer pénzt szánnék rá (vagy még egy picit )!
Előre is kösz
Ha 3-4 centivel lenne az alja pont jó volna az elhelyezése.
Janem!
"Már egy hete csak a mamára gondolok..."
Már egy hete csak terájad gondolok....
KOZMAX, az fz6-nak is olyan a vezérműláncfeszítője mint az xj600-asnak? Egy kis fogaslécet tol egy rugó? Ennyi?
Nekem a lábtartón átlátszó fólia van.
Kis pronyedli én is gondoltam ám rád!