Az E betűről bizonyosodj meg mindenképpen, és javaslom akár élőben is megnézni (úgyértem felszerelve) mielött megrendeled, mert van egy két márka (Martinéké, Termignoni, ...) amiket kisebbre csinálnak mint a helye ahová bemegy és lesz körülötte körbe egy ocsmány több centis lyuk. Olyan mintha elszabták volna. Viszont olcsó. De Leo Vincet ha nagyon körülnézel kapsz szerintem ennyiért, lehet használtat de odavaló, jól néz ki és állat hangja van. És az előző Fazeremen volt fönt dobozzal együtt.
Ha van lehetőséged probáld ki előtte, esetleg ha van náluk tesztmotor
ez minden motorra évényes!
én nem is akartam venni Fazert(most lehet kapnék egy tockost a fazeresektől )
előtte kiprobáltam nagy banditott , régi és az uj z750ent, és nagy nehezen rábeszéltek hogy csak probáltjam ki a kis fazert!
hát nem bántam meg , amikor elmentem a tesztkörre azt mondtam megveszem
lám! megvettem
Lassan kezd körvonalazódni a megoldás, még lesz egy-két kör a kereskedővel, de azt hiszem menni fog a dolog. Megpróbálom rábírni a kereskedőt, hogy menjük egy-egy kört és utána mehet a menet! Egyébként furcsa mód a kereskedő is a kisebb mellett érvelt...
asszem ők nem csinálnak E-betűset (de ezt csak hallomásból tudom, nem kérdeztem rá...)
ha valaki tud ezzel kapcsolatban infót, azt én is szívesen venném...
korábban volt itt fent két kép egy srácéról, aki használtan árulta.
kb. egy-másfél hete.
a dob(ok) vége választhatóak. 2 formájú vég van, valami peremes, meg csúcsos. meg ne kérdezd mi a külömbség... a martin oldalán 1 fajta van képen, több mocira felrakva.
Igen, rendszeresen odahordom a vasam. Nem olcsók (lehet nominálisan kisebb összegért szervízeltetni máshol), de nem is drágák figyelembe véve a szaktudásukat és megbizhatóságukat vagy éppen a BP-i szakszervízek árait.
Lehet fikázni
Ez olyan megható volt....
Ha van lehetőséged probáld ki előtte, esetleg ha van náluk tesztmotor
ez minden motorra évényes!
én nem is akartam venni Fazert(most lehet kapnék egy tockost a fazeresektől )
előtte kiprobáltam nagy banditott , régi és az uj z750ent, és nagy nehezen rábeszéltek hogy csak probáltjam ki a kis fazert!
hát nem bántam meg , amikor elmentem a tesztkörre azt mondtam megveszem
lám! megvettem
Egyre többen mondják azt, hogy ésszel fel lehet nőni a nagyobb géphez is
Ha a mostani gép nem jön össze, akkor akár érdekelhet is a gép amit tudsz.
Kösz!
Lassan kezd körvonalazódni a megoldás, még lesz egy-két kör a kereskedővel, de azt hiszem menni fog a dolog. Megpróbálom rábírni a kereskedőt, hogy menjük egy-egy kört és utána mehet a menet! Egyébként furcsa mód a kereskedő is a kisebb mellett érvelt...
ha valaki tud ezzel kapcsolatban infót, azt én is szívesen venném...
kb. egy-másfél hete.
a dob(ok) vége választhatóak. 2 formájú vég van, valami peremes, meg csúcsos. meg ne kérdezd mi a külömbség... a martin oldalán 1 fajta van képen, több mocira felrakva.
(y-cső, konzol, összekötő cső,...)
Én tudok is egy szép állapotút óccsóééé.
Sokat segítettét!
Van személyes tapasztalatod?