Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jameg felnicsík is felugrott...
(első keréken egyedien felrakva--- elbasztam és ilyen lett )
Vettem én is karbon mintás öntapadó fóliát. Nem is fólia, inkább olyan anyag, mint a tankpadok... Nem is gondoltam, hogy találok ilyen cuccot. Ahol motorolajat vettem ott volt a pulton...
Gyorsan a te mocid mintájára rögtönöztem az enyémre is a tankra, sőt továbbfejlesztve a lábtartók boka részéhez is. A festék helyett kopjon ez.
farki,ne légy barom, ez az én számom
nekem 10 körül volt a 2-ő asszem, 8500 az olaj, 1400 a szűrő.
Hifofilter szűrőt vettem, nem gyárit.
4 liter+szűrőt?
az télleg óccsóbb
Khm, mi nem autópályázunk, csak vészhelyzetben...
én 11ért vettem a 2őt
Megjöttem a cuccal...
4 lityi motul 5100 15w50 plusz olajszűrő: 13.000.-
Miért?
Nem hiszem, hogy szar lenne a Motul, vagy nem értem, mi a gondod...
Jó olaj, castrol se jobb.... Egy kutya az összes...
Castrol R4-et.
Ti Pest környékiek eléggé kispályások vagytok.
Én Motul 10w-40et raktam bele, kicsit finomabb a váltóm mint előtte, de ha 4ezer felett akarok 2est rakni, akkor kurva hangos sajnos....
Vagy pl 1-2 be kihuzatom, és visszaengedem had durrogjon a finster , és rakok egy 3at, akkor is kurva nagyot szól....
Én is a 15-öst fogom legközelebb...
Köszi!
Már lépek is!
Majd megírom mennyivel lett halkabb...
én motul 15w50 est vettem és prima, olajszűrő meg gyári!
Hali skacok!
SOS tanács kéne.
Most indulok motorolajat és szűrőt venni. Milyet vegyek, hogy halkabb legyen a váltóm? Az 1-es és 2-es kicsit zajos (mint általában az FZ6-ok).
Tudom, hogy volt már korábban szó erről a témáról, de ha végiglapozom a fórumot, akkor ma már el sem kell indulnom a boltba :)
kb. 400-500
Kb 1000. Nekem.
Sziasztok!

Na, végre fent van az új papucs, nagyon fasza ez a conti road....
Szombaton balcsikerülés lett volna, de feladtam, kurva hideg volt....
Sotto és az öcsém végignyomta, de szarráfagytak! :D Respect papi!
Évadzáró gurulás km-ben kb mennyi lesz?
Ah so.
Itt egy N es fazerről beszélünk
A két belső, felső oldalirányú, az alsó külsők pedig vertikális irányú korrekciót tesznek lehetővé.
ho hóóó hu de vicces valaki

Bánkinak miköze a fazer fényszorojához? megkell hogy mondjam őszintén ezt NEM tanitják
tudtommal nincs ráirva melyik csavar merre állitja fényszóró, szóval tipp volt, egyet megprobáltunk és nem jött béé hát korrigálok rajta, nem omlik össze a világ,
Te gépészkedsz a Bánkin, és nem tudsz egy fényszórót beállítani magadnak? Ilyen van?
ez kegyetlen
nem semmi gépezett
Horvátoknál láttam idén 3 CanAm-et. Azokon volt rendszám. MO-n? Hááát....