Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a szállás hol volt? menynibe kerül egy éjszaka?
a fazer évadnyitó utvonala én ezt ajánlom.http://maps.google.com/maps?f=...
oké mehet több is csak az alényeg 2napba férjen bele,ugy hogy közben nézelődni lehessen stb,,,meg a barátnőm is birja mögöttem
Conti: ár/érték arányban verhetetlen, erre a motorra nagyon jó lesz. Bár a dolog részben szubjektív, valamint attól is függ mire akarod használni.
Két nap 600 km? A Fazer évadnyitón mentünk annyit.
Hello!

600 km 2 napra az kevés. Több nem lehet?
Hello Krisztián!

itt vagy? volna egy kérdésem!

Szlovákiába akarok menni egy rövidebb turára, 2napra gondoltam,max 600 km ben gondolkozom, Tudsz valami franko utvonalat? meg valami megbizhato szállást?
üdv
Megértelek, énis hasonló cipőben jártam nemis olyan rég (ME-GÉK).
sajnos telivagyok vizsgákkal, szivesebben motoroznék, mint a könyv felettt rohadni
Ja, én kicsit hamarabb gondoltam, mondjuk köv. hétvége.
na igen, most már mindegy:)))... Csak azért kérdeztem, hogy ha esetleg van/volt vkinek ilyen, akkor szerette-e, vagy alig várta, hogy elkopjon és cserélhesse:).
ha már megvetted akkor csak megtapasztalod ! biztos nem lesz rossz,,,
Sziasztok!

Conti Road Attack gumma ment a Vasra... Véleményetek? Tapasztalatok esetleg? A BT020-hoz képest elég baráti ára van, reméljük nem lesz nagy csalódás...

Köszi,

Bence
még véglegesre nincs lefixálva, de kb 1honap mulva gondoltam, hétvégén! amugy egyedül jönnél vagy 2en?
Peti! Ha hétvégére időzíted a túrát, akkor lehet érdekelne engem is!
oké, kössz!
Van egy csomó utvonal amit már bejártunk.
Krisztiánnak biztos lesz ajánlata csak most épp nincs othon.

Az utobbi négy hétvégén minden alkalommal jártunk Szlovákiában a mai nap is
Nyugi segitünk
senki semmit
hello

Szlovákiába akarok egy rövidebb turát tenni, 2napra gondoltam,max 600 km ben gondolkozom, Tud valaki valami franko utvonalat? meg valami megbizhato szállást?
üdv mindenkinek
így jártam,de legaláb tudom milyet kell venni,,,
Sorry, elkelt a kormány.
Erre mondják azt, hogy isten nem ver bottal.
karu , lehet ,hogy szomszédok vagyunk?
sziatok!
Jaja elfelejtetem ill. nem is láttam ,hogy van adatlap
Nem problém töltöttem és köszi a választ. Egyébként felhívtam ma 1-2 szervizt és hát 50% -50% megoszlott a vélemény. engem csak azért érdekelt, mert ajánlottak 190-est ocson
Ma éjszaka motorozás lessz egy pár fazer is kiváló alkalom ismerkedésre
http://motorozz.hu/sys/main.pl...