Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az SMK kormány jóval egyenesebb, ha ugyanazt a kormánymagasságot akarod tartani, akkor kell még bele plussz kiemelő. Bár ha szeretsz hasalni...

Fék jó, egy ujjal kezelhető.
hogy minek? megmondom! mert elütöttek és elgörbült! elég ez a indok?
fék érezhetően javult?
fékcső - jelen
kormány - minek? Ja boccs, ebben az országban állandóan cserélik...
valamelyikőtök tett fel a mocira fém fékcsövet? vagy esetleg a kormányát kicserélte superbike kormányra?véleményeket kérnék,,,
kiprobáltam,, aztán lehet nem nyomtam elég hosszan a gombot, de szerintem ez tényleg csak az s2őn mükszik, annak már teljesen más a műszerfala,,,
Tapasztalatból momdod? Amúgy éreztem, hogy csak S2 vel műxik...
nyugi neked nem fog menni! csak a s2eseknek lehet érősíteni,,,
Ezt tudtátok, hogy a LCD kijelző háttérfényének intenzitását lehet állítani? Nekem ez új, még nem próbáltam, most találtam a videot..
Holnap próba...
Fussa...
Kocsival megyek, mert "elegantos" ruhát is kell vinni és mire mocival leérek már vasalhatnám is
Meg teli hassal nem jó motorozni
Ja, az jövőhéten lesz, bocsika!
Akkor jó a du!
Mocival mész papi?
Kell kiséret?
Uhh, nekem meg a du nem jó, mert családi "izé" lesz.
Anyámat köszöntjük!
Akkor vasárnap?
Szombaton csak délután tudok gurulni.....délelőtt Tapolcáról jövök hazafelé a céges buliról...
Amúgy benne vagyok jó idő esetén....
Szevasztok...

Francos eső, kezdem unni, nem tudom megjáratni a drágaságom....
Szombaton nem akar vk gurulni 1et valamerre?
Sotto+én már tuti megyünk, meg 1-2 haver
Nekem ez jutott.
100as szeg?
Az én gumimat pl. meg tudták menteni. A Fazeres füredi gurulás emléke.
vissza is
hát nézd... nem egy szöggel szokás javítani a defektet... nem mondtam, hogy dobnám kukába hanem azt mondtam, hogy ne szöggel foltozzon... olvasd el mit írok máskor, köszönöm
Mail ment!
Dunakeszin állítólag van egy gumis, aki valami más technikával dolgozik, azt mondja 3- óra alatt csinálja meg, ha javítható, az M3 nál meg simán belefúr, vulkanizál, fél óra és kész.
Mindjárt küldöm!
A gyári dobok akusztikus csillapításúak, némi bontás árán ez a csillapítás megszűnik és kvázi egy nyitott cső lesz belőle. A sportcsövek abszorbens csillapításúak, ha már nyitott akkor inább az...
Egyiknek sem vagyok a híve: alsó tartományban az a minimális nyomaték is elvész, ami van.