Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sisak Nolan N102-103 én ezt ajánlom nakedre ez bevált tök jó a légellenálása nem fájdul meg a nyakad.
Hát igy jo csak nem tudom hogy az jo-e?!:-) hát nem lehet ujat venni az igaz.
Motul 5100 Eshter 10W40, így jó?
Azért nem vesz senki régi Fazert, mert 5 éve nem lehet 0km-est venni.
Hát max 4-5 ezer van a gumikban.de nagyon jo.olyan szélesnek tünik mint egy 180as.nem is tom mekkora lehet a 80as.jol tapad csak sokáig tart mig felmelegszik.amugy azt én is tom h 10 W40es meg minden csak konkrét olajra gondoltam.azt se tom h nekem is mindenki a régi Fazert dicséri h jobb akkor mér vesz mindenki újat?attol eltekintve h sokkal jobban néz ki.bár vkinek a régi tetszik de azt tényleg én sem értem:-)
BRUTUS

látom d208ad van, miota van fent ? menyni km ert mentél vele?
Konstruciójában jobb gépe van mint nekünk.
idősebb gépekbe, vagy ha kicsit csipegeti az olajat akkor jobb a 15ös
10W40 félszinti. Valami jobb márka, Motul, Elf, amiben van megfelelő váltóadalék és nem hígfos.
6-7000 km-enként olajcsere.
ha dobsz egy email cimet eldobom neked a képet!
folyamatban van, de kicsit visszább, freemail beszúrt egy képet a gépemről, azt próbáltam feltölteni.... de azt írja a kép feldolgozása folyamatban
Hi!
Régi FZS 600hoz milyen motorolajt ajánl aki ért hozzá?
tölts fel képet a motorodról...
nem fejidomos, csak a lámpa felett van egy "picsányi" plexi a design kedvéért.
Te ne szórakozz... ha fejidomos a géped vegyél rá egy magasabb plexit aztán jócakát... esetleg nálad is fürészelhetünk a lábadból az ideális magasság eléréséhez na jó... ez nehéz ügy lesz így
azért gondolkozom én is az xr-en, de hát majd csak ha otthon leszek, az meg két hét... ennyi időtök van megtalálni a tökéletes megoldást!
radio jól mondja a sorrendet :) de az x-spiritre pl. azt mondta a srác meg ne merjem venni, szívesen odaadja mert az üzlet az üzlet neki is, de nem lesz jó, mert az versenysisak. amúgy 190 magas vagyok, és lehet, hogy ez a baj, hogy az a mini plexi ami nekem is van, pont a nyakamba nyomja a huzatot, és az feszíti fel a sisakot... nem pedig az a kis terelőszárny ami az xr-1000 sen van. mert a srác azt vallja, az a kis terelőszárny azért van ott, hogy mikor a sportmotoron ülsz, ahoz a testartáshoz képest egyenesbe tartsa a fejed
most x-spirit, xr-1000 és Raid II a sorrend elméletileg... a túrás az annyi talán, hogy nincs akkora huzat a sityakban... a fene tudja...
köszi a lehetőséget, voltam Fehérváron Raid II-t sikerült próbálnom, abból kell az L-es, XR-ből nem volt csak M-es, aszem abból is kell nekem az L.... én 186 centi vagyok amúgy
TJ... még mielőtt jönnél... neked az ideális magassághoz fürészelünk a lábadból
Hello!
Ha jól tudom vagy 2-3 éve ez volt a Shoei-nál a második legkomolyabb sisak!?Akkor még nem igazán úgy hirdették mint túrasisak,bár lehet tévedek!Borsodi vagyok,ha erre jársz szívesen odaadom kipróbálni,lehet csak én panaszkodom(184cm magas vagyok)!
hali!

nem, nem vettem még sisakot... egy kölcsön AGV vel járkálok. ez különös amit írtál, mert a shoei-nél a srác az xr-1000 s sisakra mondta, hogy nem lesz jó a naked-re, és a raidII ajánlotta, de ezek szerint ha az is úgy működik, szinte mindegy melyiket veszem... arra jöttem rá, hogy mindegy milyen sisakot veszel, mindig van olyan ami valamilyen szempontból jobb mint a tied. meg kell szokni és kész..
Raid II pedig inkább túrás sisak elméletileg... pont most gondolkodom a sisak vásárláson még Arai Viper is szóba került
Sziasztok!
Hello Botomi!Csak érdekelne sikerült-e már bukót nézni?
Azért kérdezem, mert nekem is Shoei van csak Raid II,és ugyan ez a bajom (felfelé feszíti a fejem és megfájdul a nyakam,bár belegondolva egy idő után hozzá lehet szokni)!Kíváncsi vagyok mi mellett döntöttél?Ja igen nem valami páramentes az a plexi(és sajna ez sem valami karcálló),de egy Pinlock csodákra képes!Nekem nem tűnt hangosnak,bár lehetne halkabb is,bár akkor lehet Schuberth-et vagy Nolan-t kellene néznem.Valakinek van N-103?Érdekelne mik a tapasztalatai!
Feherben, piros csikokkal.
Megvan a megoldas: D3! Na azt felejtsd el.
A 2000-t kell hasznalni. Az vizben oldodo es nem ronditja el a fem feluleteket (mert a D3-rol mar ilyet is lehetett hallani...).
hellosztok

2006os fz6n ennembe lassacskán olajat kell cserélni, most félszintetikus van benne
milyen olajat ajánlotok?
Bocs, ha hihetetlen vagyok, talán ez a cikk meggyőz. Persze, nem biztos.

http://www.karakas.hu/dl650/tu...
hát a fene tudja... most vettem minden izét a kicsikémre.... de a TDM elég betyáros gép... tetszik idén még maradok szerintem kicsi csupasz fazernél