Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj vazze... Te foglaltad olyan szépen össze... nem is azért okoskodtam mert én akkora májer lennék, de nem akartam konkrétan rád hivatkozni
Szep is volna, ha a brigeciol 80-90%-a gazolaj vagy petroleum volna...
Olaj, láncspré.... topic: 595 hsz. Meg a 606-os.
Van meg raktaron a yamahanal egy tavalyi feher tdm 0 km-errel, ABS nelkul.
na... valami fejlemény? azt hittem flottában cserélünk a tavasszal
Ha van dobozod meg benne egy 2L flakon tele benzinnel, akkor nem akkora mereszseg.
Mar az FZ1-nel jarok fejben, az van.
brigéciol helyett benzint meg gázolajat ajánlanak sokan... szerintem nem árt hallgatni rájuk, az biztos, hogy brigécioltól sem fog elporladni a lánc, de lehet tényleg az kimosná a lánc "belső" kenését és az kevésbé jó hosszú távon
jó hogy volt nála mobil
azért tartalékkal elmenni 80 km ert az merészség! 40-50 km után tankolok, de haveomnak sikerült ezt a tartalékot 30 km alatt kisemmizni, aztán hivott hogy vigyek már egy kis benyát
Azt hiszem ez a kép eldönti a kérdést. Az FZ6N Owners Manual-ból vágtam ki....
Fuel capacity: 19.30 litres (5.10 gallons)
Ezt meg a 2007-esél írják.
Akkor most mi is van?
Fuel capacity: 19.40 litres (5.13 gallons)
Ezt írja a www.bikez.com a 2006-os tankjáról...
Most akkor hány literes is? Én 16 litert tankoltam bele, amikor elindult a tartalék üzemanyaggal megtett út számláló.
Azt gondoltam is hogy átcseszik az embert. Ilyen kicsi a tankod?
19.4 l a tank kapacitása!
Jó kis benzinkút lehetett.... 17.9-es tankba 19.2-t tölt...
Igen, de akkor nagyon barátságosan kell vele menni.
Akkor bátran gurulok még a számláló elindulásakor....
A hó végén 80km jól jöhet nekem is!
Én onnan 80km-t lazán elmegyek még, főleg hónap végén. Egyszer sikerült tankolnom 19.2 litert.
F= fuel reserve trip meter
(az üzemanyag szint jelző legalsó szegmensének villogásától kezdve megtett távolság)
ezek szerint csak elkezdi számolni a kilométereket nullától felfelé...
szerintem inkább úgy lenne értelme, hogyha a még megtehető távolságról kezdené el számolni visszafelé a kilométereket, mint az autókban :)
akkor a tartalék üzemanyaggal megtehető kilométert mindenkinek egyénileg kell kitapasztalnia a saját motorjánál
Az a számláló (F - állás) a tartalákból megtett km-ek számolja.
köszi sszépen a helyesbítést is
Az is lehet, hogy rosszul számolom? elfogyaztott liter / megtett kilométer * 100
Nekem sajna nincs sportdobom... :(
Még teljesen gyári a gép. 2004-es, 6300km.
Én még örültem is a 6,25-ös fogyasztásnak... A Kawám (ZR7) kicsivel többet evett (6,5).
Ezek szerint a tiéd kevesebbet eszik.
Pedig nem is húzom neki, mint az állat...
hi! értem... akkor nem is érdemes belerakatni a kütyüt? meg szeretnék egy a gyárinál pörcösebb hangú kipufogót is, és azt gondolom elötte kellene beszerezni, tudtok vmit ajánlani?