Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A venti nem megy gyújtás nélkül, felesleges lenne, mert a víz úgysem mozogna benne, ha a motor nem jár.
Vannak jó lánctisztítók, de jó a brigéciol is.
Sziasztok.

Ma megint sikerült belecsavarni 230km-t, kezdem egyre jobban megszeretni a gépet.
Már szerda óta belement 690km.
Kicsit zajos a kuplung üresben, de azt mondták ez normális.
Láncot mivel érdemes takarítani?
Brigéciol vagy petróleum?
Ezekbe a lánctisztító spray-k be nem nagyon hiszek.
Lánc spry-nek a Motul: Chain lube roadPlus-ot vettem, barátom azt vett magának.
Ja, még 1 kérdés, hazajövök, és 30perc múlva is tök meleg a blokk, és a hűtőm is, viszont a ventillátor nem kapcsol be.
Havernak ugyan akkor bekapcsolt az új fazer-en a venti, ahogy emgálltunk a kapuban.
Ötlet?
Gödöllő környékén van valaki?
csak azt hittem te voltál mert egy ugyanolyan szinü moci volt,,, csak continentál gumival,,, de zsir volt nagyon!
Nah, 10 után keltem fel, 11-kor reggeliztem, etc. Szombat van...
hello

nah voltál a végén euroringen? láttam egy kék fz6s conti gumikkal te voltál?
Nemrég volt téma a Co szint állítás, itt egy videó róla. Bár szerintem tök hülyeség elállítani!
870 volt az ára a tank miatt, remélem csak tényleg feldőlt a kertben!
Kezdem egyre jobban megszeretni a paripát.
Látom a képeid között, kicsit másképp nézett ki akkor.
Pár matrica, és doboz, gyári dob.
Remélem nem csúszott,vagy törött motor
Nálam ugyan nem volt behorpadva a tank! Teljesen karcmentesen adtam le 2006 júniusában 18500 km-rel. Még csak el sem dőlt sosem! Ez a sérülés a második gazda bűne. Ha jól emlékszem Veresegyházára vették meg.
Yupp, 9. Meg amit írtál ill írtam.
és amugy még mondtak valami érdekes infot? 9kölül kezdődik igaz?
vettem az adást! befogom a szám
A 'köcsögség' részéhez.
1. Ne mondj ilyet, ha ők a márkakered.
2. Ez nem központi rendezvény, hanem 1 márkaker rendezvénye (kis pénz, kis buli...).
2.b. Kibérelték a pályát, azt engednek fel akit ők akarnak.
3. A Hring 50 (?) motoros license-szel rendelkezik, abba belefér a 'bármilyen típussal', de az Ering nagyságrenddel kisebb...
én is azzal akarok menni
Köszönöm! TDM nem lesz, de FZ1 igen.
hello nekem ilyen sisakom van:HJC HQ-1 LORDSHIP

3 rétegű ultrakönnyű CARBON sisakhéj
verseny orientált héjszerkezet
egyszoval ez is valami verseny sisak,,, nekem fz6n em van,de igazábol nem tapsztaltam amit emlitettél hogy megfájdulna a nyakam, de egy shoei sisakot probáltam érzésre is más volt mint a hjc, szerintem nem bánnád meg azt a shoei sisakot.
többiek is tudnak biztos tapasztalatot mondani a sajátukrol, pl: félig zárt sisakokrol,,,,
hello, yamaha zakar fogja rendezni, hivtam is őket, 9-9:30fele kezdődik,,, teszmotorokat lehet probálni,nah most egyik csáko azt mondta csak a yamahások mehetnek a pályán saját motorral,ami szerintem köcsögség bár igaz nem akkora mint a ring,de hringen aprilia napon is mehettek yamahásoktol kezdve suzukisokig mindenki,,,
itt a link: több részletett akarsz hivd fel üket! http://www.zakartsa.hu/yamaha/
sziasztok!

nekem egy fz1N em van semmi szélvédelem, és olyat szeretnék kérdezni a már sokkal tapasztaltabb márkatársaimtól, milyen sisakot érdemes vásárolni... a shoei-nál azt mondták ne vegyem meg az xr-1000 s modellt (az tetszett volna) mert az inkább sportmotorra való a testartás miatt az enyémen felfelé fogja feszíteni a fejem és megfájdul a nyakam... de akkor milyen sisakot szabad megvenni? mire kell figyelni? szeretnék csendes és páramentes bukót!
Hello Redfazer.

Tiéd volt a vas?
Tank be van ütődve ugye?
Megvagyok elégedve a gépsassal, 2 napja vettem át. Egyszerűen imádom!
Tegnap kicsit megjárattuk, már raktam bele 240Km-t.
Csak az a baj, minden nap jó idő van, du meg esik, úgyhogy kicsit pipa is vagyok.
Mennyit bír ez a Dunlop gumi kb? Haver azt mondja, gyorsan fog kopni!
Részletek? Sehol nem találtam infot...
nekem bt020 most van 14.800 km-nél sajnos a héten már nem igazán fogom tudni elintézni a cserét de amint hazaérek júniusban intézem az új pacskert.
kössz nektek ,holnap valahonnan meglessz az a plexi.amiben még tanácstalan vagyok az a dobozolás lenne.azt látom,hogy a givit ajánljátok,de azok közül melyik legyen monolock v. monokey.mi a különbség?mi az a méret ami még nem túlzottan befolyásola motorozásban?milyen konzolt vegyek?neten szeretném rendelni,kereskedőben amúgy sem bízok.ha tudnátok konkrétan ajánlani értékesítőben is igencsak jó lenne.tudom sokat kérdezek,de nem akarnám hiába kiadni a pénzt,mer az fájó
Hali!
Nézd meg az ERMAX-nál, a katalógusukban van S2-re való, nem tucatplexi is!
Szerintem szebb a gyárinál, meg magasabb is!
http://www.motorparts.hu/index...
Én a YamahaWorld-nél vettem. www.yamahaworld.hu
Varga Kornél , remélem jól emlékszem az árra.
A fotómon a túraplexi van. csak kb. 7 cm-rel magasabb mint a normál !de nekem használ ( 171 cm vagyok)
jön valaki szombaton euroringre ? yamaha tesztnap lesz!
Na figyelj kicsi rigo itt az a szokás hogy kitöltjük az adatlapot.
Majd ha tudjuk ki vagy akkor válaszolunk.
Addig nem.