Sziasztok!
Király az új gép, minden okés vele.
Gumi,lánc,fogaskerekek, szinte minden...
Viszont kicsit zajos üresbe, gondolom a kuplungkosár zörög kicsit.
Mennyire kell ezzel törödni?
Mert pl a yamaha xj is ilyen,arra azt mondták nem kell vele foglalkozni!
Előre is köszi
Sziasztok.
Na, ma megkaptam a drágaságot, mentem is vele gyorsan 135km-t.
Csak hazafele a szalonbol elkapott az eső, úgyhogy annyira nem örültem.
De cool volt, alig várom a reggelt.
ÜDv
Nem kell egyből a boltba rohanni ha van egy kis gond simán ki lehet a dolgokat egyengetni.
Nem az én motoromrol való, a Jézusom borult vele még a fazer túrán.
áááááááááááááááááááááááááááá
de én vagyok, első kép amin rajta vagyok! nem tudnádelküldeni nekem emailban?
amugy emlékszek rád! gyakran jársz ki pályára? hogy tetszett?
Héééé!
Hagyjátok már abba! A kutyát sem érdekli ez a téma. Tessék levonni a következtetéseket (nagy képűek, nagy képűekkel, a "csóringer" yamahások meg egymás társaságában túrázgassanak) és kész!
Ennyi a történet!
Nem, nem bénáztam. Csak óvatos voltam. Ha túl sok a bizonytalan tényező akkor senki kedvéért nem kockáztatok. Egyszer megszívtam, többször nem szeretném, nem kellemes élmény. Én így megyek, ha nem ismerem a terepet akkor óvatosabban. Akinek nem tetszik az ne jöjjön velem. Ennyi. Külföldön nem szeretném összekapargatni a motorom sehonnan. De majd egyszer próbáld ki, hogy a segedben van egy nagy dög motor 2 méterre és tol le az útrol..hogy milyen úgy stresszesen motorozni. Nem kellemes.
Figyu, már szombat délben eldőlt a túra sorsa. Innentől kezdve nem érdekelt az egész. Ha lett volna eszem akkor letérek valamerre, és aki jön velem az jön, aki nem, az nem.
Nagyon lehetetlen helyzetben egyszer álltunk meg, de akkor is leállítottak, mert meg kellett várni valakit. Mikor megálltunk, akkor még kevesen voltunk, nem volt gond. De pár perc után összegyűltünk, akkor már mások szerint gáz volt, szerintem nem, fényképeztem már sokkal lehetetlenebb helyzetekben is. Majd amint lehetett indultunk is. Bár akkor még a csapat vége öltözködött, beszélgetett még vagy 1-2 percig. Szóval olyan lehetetlen csak nem volt a helyzet.
a gyári plexi volt 23e?a győri yamaha 47e-t mondott s2-re,megírhatnád hol vetted.givi még nem kezdte gyártani erre a tipusra-állítólag
Király az új gép, minden okés vele.
Gumi,lánc,fogaskerekek, szinte minden...
Viszont kicsit zajos üresbe, gondolom a kuplungkosár zörög kicsit.
Mennyire kell ezzel törödni?
Mert pl a yamaha xj is ilyen,arra azt mondták nem kell vele foglalkozni!
Előre is köszi
mert azt hiszem egy fz6s jött utánam szinte egész végig.
Na, ma megkaptam a drágaságot, mentem is vele gyorsan 135km-t.
Csak hazafele a szalonbol elkapott az eső, úgyhogy annyira nem örültem.
De cool volt, alig várom a reggelt.
ÜDv
Nem az én motoromrol való, a Jézusom borult vele még a fazer túrán.
de én vagyok, első kép amin rajta vagyok! nem tudnádelküldeni nekem emailban?
amugy emlékszek rád! gyakran jársz ki pályára? hogy tetszett?
akinek van szüksége alkatrészre a yamaha zakarnál 50-70%os leárazás van bizonyos termékekre!
üdv mindenkinek
Hagyjátok már abba! A kutyát sem érdekli ez a téma. Tessék levonni a következtetéseket (nagy képűek, nagy képűekkel, a "csóringer" yamahások meg egymás társaságában túrázgassanak) és kész!
Ennyi a történet!
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=95226
Öltözzetek fel téliesen.
Nagyon lehetetlen helyzetben egyszer álltunk meg, de akkor is leállítottak, mert meg kellett várni valakit. Mikor megálltunk, akkor még kevesen voltunk, nem volt gond. De pár perc után összegyűltünk, akkor már mások szerint gáz volt, szerintem nem, fényképeztem már sokkal lehetetlenebb helyzetekben is. Majd amint lehetett indultunk is. Bár akkor még a csapat vége öltözködött, beszélgetett még vagy 1-2 percig. Szóval olyan lehetetlen csak nem volt a helyzet.