Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eső ruha lehet.
hehe, na igen, bukó és csizma és kesztyű és ruha nem Lidlis
Kösz szépen, várom.
Fogok szolni igérem.
Ebben teljesen igazad van!
A minőség egyenes arányban van az árral.
Még azért hozzáteszem: szerintem
Hát szerintem így vagyunk ezzel mindannyian, hogy nem a Lidl-ben fogunk bukót meg csizmát (stb.) venni. De ilyen apróságokért megérte bemenni szerintem.
töltőt vettem... másra nincs igazán szükségem... kötszert vettem még multkorjában meg minden egyéb van és hát ööö... minőségileg sem vagyok biztos abban, hogy én lennék a célközönség a többi hülyeséghez
Karu!

Szívesen elmennénk Veletek egy hosszabb túrára, ha beférünk a csapatba!?
Amikor van tervetek, megbeszélhetnénk!
Lidl-ben van motoros felszerelésekre akció. Katt ide
Mi ez a vesevédő meg EÜ-csomag 2600 Ft? Hol?
Vettél valamit?
höhö... átszaladtam
b*ssza meg elfelejtettem bemenni Lidlbe
Beruháztam énis EÜ csomagra meg vesevédőre, 2600Ft ért nemrosz a kettő.
Úgyhogy osztom Krisztián véleményét továbbra is, miszerint motoros boltban min. dupla ennyiért lehetett volna megvenni a dolgokat.
No, megnéztem ezt a Lidl dolgot. B-Square holmik vannak, vettem 2 vesevédőt (egyet a hátamra, egyet a hasamra:DDD), meg egy eü csomagot cimborának, mind3 cucc 1299/db volt. Mikor hívtam a cimbót, mondott egy cifrát, ő előző héten vett vesevédőt 4 rugóért, ehhe:). -én meg eü csomagot 2500ért, ! Sokan vitték a töltőt is Raido.
Jó húzások vannak, még ebben a köcsög szélben is.
A kismalacok is szép csíkosak már.
Szekszárdon... ott van töltő... (apám autóvillamosság szerrelő volt ), de ha Fehérváron fogok motorozni akkor garázst bérelek és oda meg el fog férni...
mi a helyzet a szalonkákkal?
Nem 1 nagy szám 2 rongyot azért megér.
Hol van a motorod ' hunter ' ?
"monnyuk" azt az akksi töltőt azt meg fogom lesni... ha itt lessz a motorom akkor a garázsba kellene a biztonság kedvéért...
akkor Te is buktad a remek akciós Lidl cuccokat
Yupp.