Sztem: Főoldal--Adataim--2. sor-- Jelszó-Jelszó megerősítése, és kb. ennyi lehet az egész. Még nem változtattam, csak így lenne logikus. Ezt próbáld meg!
No, a helyzet a következő: a hátsó doboz tartója teljesen megegyezik -mivel a motornak az ülés alatti része nem változott (ez tuti, mert az én gépemen is az előző 2005-ös FZ6N-em tartója van fent) - így a PKL 360-at nyugodtan felszerelheted. Jó lesz a gépedre! Változott viszont az utas lábtartója, ezért az oldaldoboz tartója valószinüleg nem lesz jó átalakítás nélkül. Az EuroMotor-nál már teljesen más cikkszámot hoznak a HG-re.
Az a helyzet, hogy nekem is S2-re kellene! Ez egy givi tartó, de szerintem a 2004-2007-es modellekre és nem az S2-re, mert az S2 cikkszáma PLX 360 ezé pedig PLX 351! Vagy szerinted ugyanaz a kettő?
Tervem a következő: 8as alaku lesz a túra az 577 út a 8as közepe kétszer fogunk áthaladni rajta.
Akkor ismertetném a dolgot Banska Bystrica után felfelé majd balra az 577es utra kanyarodunk. kinéztem a 3. parkolót bázisnak ott megállunk egy óra hosszára kaja duma motorozás a rutinosabbak innen BB irányába aki nem biztos magában az Turc Treplice irányában probálkozik arra egy kicsit lájtosabb.
Ha mindenki kiélvezkedte magát tovább indulunk Turc Treplice-Martin irányban ez sacc 70km ez a szakasz kicsit unalmas lesz neked mert ez sik egyenes ut. DE a következő szakasz kárpotolni fog Martin-Dolni Kubin Nagyon szép kanyargos jol motorozható szakasz
Dolni Kubinbál indulunk lefelé Ruzamberok-Donovaly irányba ehhez ugy érzem nem kell kommentár.
Utána jobbra kanyarodunk és ismét áthaladunk az 577esen utána balra kanyarodunk Kremnica irányába és Ziar előtt balra kanyarodunk ez a szakasz nagyon tetszett, mert kanyargós és hullámvasutas. Utána Ziar -Zvolen ez autóút itt 110-zel lehet menni.
Így meg is lenne a nyolcas.
Itt nem lehet hibázni ez mégis csakegy közút.
Különben vannak kavicsos részek de inkább a felezővonalnál.
Nem ugy mint ahogy tavaj jártunk hogy csak a keréknyom volt tiszta.
Aha, látszik, kavicsok a kanyarban, kőfalak, motorbarát korlátok. ......ha az ilyen helyeken hibázunk megeshet, hogy tényleg a paradicsomban találjuk magunkat....
Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnék a motorozz.hun jelszót módosítani?
A rendszer jelszavát szeretném a sajátomra változtatni.
PLX 360, nem PKL 360. Elnézést, mellénéztem!
Mi is csatlakoznánk a csapathoz,az lenne a kérdésem, Rétságnál találkozhatnánk-e, mert onnan mi csak 20 km-re lakunk.
Akkor ismertetném a dolgot Banska Bystrica után felfelé majd balra az 577es utra kanyarodunk. kinéztem a 3. parkolót bázisnak ott megállunk egy óra hosszára kaja duma motorozás a rutinosabbak innen BB irányába aki nem biztos magában az Turc Treplice irányában probálkozik arra egy kicsit lájtosabb.
Ha mindenki kiélvezkedte magát tovább indulunk Turc Treplice-Martin irányban ez sacc 70km ez a szakasz kicsit unalmas lesz neked mert ez sik egyenes ut. DE a következő szakasz kárpotolni fog Martin-Dolni Kubin Nagyon szép kanyargos jol motorozható szakasz
Dolni Kubinbál indulunk lefelé Ruzamberok-Donovaly irányba ehhez ugy érzem nem kell kommentár.
Utána jobbra kanyarodunk és ismét áthaladunk az 577esen utána balra kanyarodunk Kremnica irányába és Ziar előtt balra kanyarodunk ez a szakasz nagyon tetszett, mert kanyargós és hullámvasutas. Utána Ziar -Zvolen ez autóút itt 110-zel lehet menni.
Így meg is lenne a nyolcas.
Különben vannak kavicsos részek de inkább a felezővonalnál.
Nem ugy mint ahogy tavaj jártunk hogy csak a keréknyom volt tiszta.