Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiszen a te garázsodban áll. Nézegetheted milyen szép TISZTA!
Másfél centi kivág... aluhegeszt...
Ha nem kell, add nekem
Nem kompatibilis a 98-assal. Különben már feltettem volna.
Elképzelés van, de lehet, hogy mégis megtartom. Olyan határozott vagyok. Vagy nem? Áprilisig eldől.
Ahhelyett,hogy eladnád neki a +1 kapaszkodót...
Mit akarsz venni helyette? Van már elképzelés?
Töltsd ki az adatlapod. Különben megint szorulok miattad.
Azt hittem poénos lesz. Egyébként is mindjárt fogom magam és leszedem a hírdetéseket. Mindenki megpróbál lebeszélni róla, hogy eladjam.
Tükörből tolatott
Ez legalább olyan volt mint amikor a ciganyok meg akartak venni egy Ladát és egy nevetséges összeget kináltak érte erre a tulaj azt mondta rendben csak egy kikötésem van plussz 50000 a kormányvédő.
Ja és mért válaszolsz üres adatlapra
Utolértek? Nem jellemző.....
Nekem van. 730e az ára és kapsz mellé egy egész motort is! Alkalmi vétel....!
sziasztok!

98 as FZS 600 fazer farokidomot és kapaszkodót, ja meg hátsó lámpát keresek!
06-20-545-35-46
Én is hónapokig árultam az FZS-t, végül a szalonban beszámitották az újba, pedig az tényleg karcmentes volt! Azt is újan vettem és még csak el sem dőlt egyszer sem! Ja.......jó estét mindenkinek! És nem akarok okoskodni, de azon a fejidomon valaha volt matrica.......de tényleg mindegy, attól még lehet jó a gép!
Én nem magamra gondoltam!Hanem Fabók Tamásra aki elég profi szerelő és Országos gyorsulási bajnokságban 2. helyezett egy nitros Millével!De ezért mondom hogy hagyjuk!Hiszek nektek és köszönöm a segitségeteket!
A "Fazer": Egyszerűen az FZ-t kiegészítették magánhangzókkal,hogy jobban csengjen. LEhet jelentést belemagyarázni meg hasonlítani "phaser"-hez de az meg szakaszolót jelent úgyhogy nem tudom mi köze lehetne hozzá.
rűléptek=ráléptek (forrás: Matska-Magyar szótár)
Ne szólj bele, ő nagyon ért hozzá!
Láttam már 100% gyári kinézetű motort aminek a tankjáról 3kg gittet vertünk le! A tank úgy nézett ki,mint egy sörösdoboz amire rűléptek. De ha te ilyen nagyonnagy szakértő volnál akkor bocs... Mivel dekorozunk és tervezünk, illetve egyedi és gyárival azonos matricákat gyárt öcsém így szoktuk tudni,hogy milyen motor melyik évjáratára milyen matrica való illetve hova. Tényleg bocs, hogy megkérdőjeleztem a szaktudásodat.
Itt van a hírdetés.
Karcmentes?ÁÁÁÁÁÁ.Biztos újra volt fényezve Pedig tényleg könnyebb eladni!De nem értem miért nem veszik ezeket mint a cukrot!?
dehogy viszik, egyik barátom fél évig árulta a hornetet amíg sikerült eladnia, pedig nem kért érte horribilis összeget, 900-at, karcmentes volt
Nem hiszek a mesében hanem egy olyan embernek hiszek aki sokkal jobban ért ezekhez a dolgokhoz!De hagyjuk már ezt!Legyen igazad,ha ez megnyugtat!Akkor még egy dolgot árulj el kérlek!Hogy törsz össze ugy egy motort hogy csak a fejidomán látszik,sehol egy karc?Másnak is meg kéne karcolodnia!De hagyjuk is abba!Gyerekes dolog!