Megtörik - műanyaghegesztés - gitt - fényezés - és végül semmi nem látszik, csak a matrica hűlt helye. Lekaparni nem lehet mert a lakkréteg alatt van a matrica. Ügyes kezek el tudják tüntetni a baleset nyomait. Az enyémmel is estek. Ne aggódj, kevés olyan motor van ennyi idősen amit még nem hajítottak el legalább egyszer. Milyen sérülésre gondolsz? Bontóból bármit be lehet szerezni és máris úgy néz ki mint a katalógusban. Egyébként mennyiért vetted? Ha nem publikus légyszi dobj egy mailt.
De figyu már!Ha volt rajta hogy jött le?Amugy ha lett volna és mondjuk megtörik akkor látszik h hegesztve voltak az idomok és akkor máshol is lenne vmi sérülés a motoron!
em volt rajta matrica!Ez tuti!Tök gyári volt rajta minden.Nyugodj bele Amugy mennyi volt az eke a motorodra?Vagy nem te rakattad rá?Meg gondolom a festés sem a gyári!
Örülök hogy nem történt nagyobb baj most megúsztad.
Különben meg légy ovatos kicsit korán eldobtad a vasat ezen nem árt elgondolkoznod.
Nem akarom én osztani az észt csak legközelebb jobban vigyázz.
Hát 3 hete vettem!Hát az úúúúúúúúgy volt hogy hülye autos a kanyarban átlógott a sávomba én lefékeztem de már nem tudtam bevenni és kb 50el belerongyoltam az árokba.de csak a fejidom repedt meg pár helyen de meg lett hegesztve.meg 1-2 kis horzsolást csinált rá a fü,de nem vészes.szerencsére betonnal nem találkoztam.bár igy is csak sántikálok,de a lényeg hogy a motor legyen rendben!Én is gondoltam h nakedesitem,mert kicsit fura ez a fejidom de nekem élöben nagyon tetszik!meg 15böl meg van csinálva ugy h nem is látszik!
A hasidomra gondolsz? Az ebay-ről szereztem. Nem gyári a festése, én pingáltattam át, mert uncsi volt a sima piros.
De azért gondolkozzál, ha eszedbe jutott valami, írj.
Egyedül voltál?
Különben meg légy ovatos kicsit korán eldobtad a vasat ezen nem árt elgondolkoznod.
Nem akarom én osztani az észt csak legközelebb jobban vigyázz.
http://motorozz.hu/img/members...