miért a fejét lőnék szétt? elméletileg inyenc falat... én még nem ettem ilyent.... mondjuk gondolj bele olaszok mit csinálnak nálunk... na az köcsögség pl.
Ne írjatok, hogy sötétzöld meg minden; én vadgazda mérnöki szakra járok (a munkám mellett), vadászcsalád tagja vagyok, csak a szalonka pont olyan madár, amire nem vadásznék. Ti ettől nyugodtan tegyétek. Nem gonoszságból mondom, de szerintem úgysem sok kárt tesztek majd a szalonkákban. Ezzel nem a lőtudásotokat akarom minősíteni, hanem a szalonka előfordulási gyakoriságát.
Nálatok még az is van? Hát... aszem be kellene raknom a nullás meg negyedes szűkítéseket mert nagy tré lenne ahogy a szalonkák repülnek Sajna a húzás végéig van annyi program, hogy csak na... (motorozás főként )
hm... azért "titok" mert én nem igazán akarom nagy dobra verni pont az ilyen "megölöd szegény őzikét" meg "élvezetből gyilkolsz" és hasonló kommentárok miatt... meg amúgy is hajtani szeretek járni (tod. vadűzés ) az erdőzúgás az meg lesen van... na ahhoz nekem kevés a madzagom