teljesen legálisan vadászok... nem szép dolog még csak feltételezni sem, hogy nem így lenne.
Élvezetből ölés... hát ennyi erővel falura ne menj... ott még fogságban tartják az állatokat és még meg is ölik őket... júj, csúnya vidékiek
Van egy 1987-es német motorkatalógusom, abban van japán piacos 250-es PHAZER, azon még így írták a nevet. Fazernek hívják a legnagyobb Finn élelmiszeripari céget is.
Olyan szinten külömbözik a véleményünk, hogy eggyikünk sem tudja meggyőzni a másikat. Épp ezért beszéljünk másról, pld megmérte e már valaki a párhuzamosságot a mocián?
Tudom, hogy van öntapadós fólia, sok színben, végtelen variációban... Elég nyomorultul nézett ki, mikor a meglehetősen különleges alakú tankon a fólia alatt maradt levegőbuborékokat kiszurkáltam (nem én vagyok béna ... Kókány szart nem akartam látni a motoron, ez meg legalább jól néz ki (pontosabban észre sem lehet venni), és védi is a tankot a sok szutyoktól és karctól... Raido, majd fényképezd le a barkács"bót"-os fóliát, kíváncsi vagyok, a Krisztiánéra dettó. Ha meg lesz az új fólia, "aranyáron", én is teszek fel képeket róla;).
Azért, mert ez egy jó társaság, és szeretjük tudni, hogy ki-kicsoda. Jó páran még nem találkoztunk személyesen, de így nem tűnünk egymásnak idegennek. Így illik.
Jól látom, hogy Te gyílkolod az ártatlan vadállatokat? . . . . . . .
Pffffff! Eszembe jutott amikor Fater elvitt a diszkontba,hogy vesz nekem motort! Ki is próbáltam a 0km-es mini-Rigát ami 1-es üveghang után 2-esben harákolt és lassult mondtam,hogy marad a bringa per pill
Hozd magaddal Raidot, amíg eszel mi elmegyünk vadászni!