És te mennyiért árulod ha nem vok indiszkrét?Évjárat?Mire szeretnél váltani?Nehéz eladni,a Horneteket meg viszik mint a cukrot!Azok meg ilyen évjárattal 900-1 milla között vannak és össze-vissza vannak törve meg karcolgatva és azt irják hohy hibátlan és ha meglátod seggreülsz.........
Sztem hülyén néz ki az a matrica!Nem passzol a tankon lévöhöz!Nekem nem kell rá jo igy simán is!Amugy a pasi a Fazer után egy RSV Factoryt vett ugyh ne hiszem hogy ha volt 3,4 millája akkor ne költött volna matricára!De nekem tök 8,mert szép a motor és jo is!Ez a lényeg!
Mert ugye sokkal jobb megvenni egy összetört és újból összerakott motort, mint amin látszik a sérülés. Én nem tüntettem el a karcokat az oldaláról (amit az előző tulaj okozott), bár megtehettem volna amikor fényezőnél volt. Szakavatott szemek úgyis észrevennék, kár letagadni, én nem is akarom. A fényezése pedig már itt is - ott is megmattult ezért kapott a szép új színt.
Hát igen de sztem a tiédtöl azért ódzkodnak mert sok minden nem a gyári és gondolják hogy takartak vele és ugy lett összerakva!Vagy sporolnak egy kicsit és megveszik az újabbat!
Nem minden évjáraton van rajta a matrica sztem!Tuti nem estek vele!100%.Akkor máshol is let volna legalább egy kis karc!Nem titok 880ért vettem!De nem olyan könnyü eladni azt mondták mert mindenki az űjabbat akarja.Pedig sztem jó kis gép!
Majd rá jössz hogy mért nem volt rajta
880? Érdekes. Én is árulom, de nem tapossák halálra egymást az érdeklődők pedig jóval olcsóbban kínálom (már nem sokáig).