Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szép! Azt amikor állva hagylak nem röhögtök hanem sírtok! (ezt csak a vicc kedvéért)
Nem nézünk ki, max egy jót röhögünk.
Köszi! Hát végülis csak egy fejidomnyi külömbség van a két motor között! Szerinted kinéznének?
Remélem seprűt vittél, elég lenne csak a kanyarokat megtisztítanod.
motorozz.hu Fazer túra... Te nem is Fazeres vagy... majd megkapod
Na az jól hangzik! És azt meg tudnád mondani, hogy hol lesz?
Tudnom kéne, hogy milyen tipus !?!
Nekem S2-re kell, de az sem mindegy hogy milyen dobozhoz való: Givi, Kappa ..... valami más?
Cikkszám segítene.
Rukkolj elő valami jó árral, Te jobban tudod hogy mennyiért nem érdemes tárolnod!
De jó, nem fogadta el a meghívásod. Akkor meghívhatnál engem egy ebédre polo helyett, úgyis megmaradna az a pénz.
Háááát. Én az MT-sekkel lógok, összenőtt a társoságunk velük. Jó kis motor az, bár mint minden motornak annak is van egy két rákfenéje.
Nem tudom! Neked mennyit ér meg?
már megint a rasszizmus jó éjt
Ha megyek akkor elfogadom a feltételeket, ha étterem akkor étterem, ha útszéli lángosos akkor az. A felajánlás pedig nagyon kedves gesztus Tőled de nem fogadhatom el.

Elteszem magam holnapra, hátha kikeveredek a náthából.

Jó éjt Fazeresek és FZ6-osok!
Nem ragaszkodom az étteremhez de ha esetleg betérünk te meg vagy hivva én állom a cekkedet.
Ennyire előre nem tudok tervezni, de köszönöm a kedves invitálást, ha az idő is úgy akarja (tudom papírkutya... ) akkor csatlakozom a csapathoz. Egyedül az éttermes dolog ami kevésbé szimpi (csak a motorozásból elvett időt sajnálom), de igazodok/igazodnék a többséghez.
Hülye most akkor vigyek egy seprűt egyedül nem végeznék egy hét alatt sem.
Nem hiszem hogy havas inkább a kátyúkat meg a kavicsosságot fogom vizsgálni meg a környéket hogy mik vannak még arra ami érdekes lehet nekünk.
Meg biztos sok a kavics.
De remélem hogy fogsz és a fekete piros fehér FZS sel.
Már túlmisztifikálod. Csak a szomszédba megyünk 200 km-re.
Bár kíváncsi leszek a képekre, milyen a hegy tél után, szerintem még havas.
Én tutira megyek látnom kell nem szeretem a meglepetéseket.
Tudod parkolók kajálda benzinkút ilyesmik majd jegyzetelek.
hát az idei tél "terméseit" az utakon... biztos minden krátert bejelöl az itineren
Kíváncsian várom a képeket, én még nem jártam arra.
Már voltunk arra 100-szor, mit derítesz fel?
Ja bocs nem motorral megyek tgk mal a berlingóval.
Holnapi nap ugysincs dolgom szar az idö is.
Ezért ugy döntöttem hogy bejárom felderítem az április 27.ei fazer évadnyitó utvonalát.
Fogok készíteni fotókat is a kedvcsinálás érdekében.
Sziasztok holnap este jelentkezem.