Semmi baja nem lesz tőle, ne aggódj már........Ismerek olyan motort, (igaz az egy R1-es), amin 0 km-esen lecserélték a gumikat pályagumira és irány a versenypálya nyélgázon. A mai napig nincs semmi baja....... Meg vannak ezek csinálva rendesen! A tesztmotorokat sem kiméli senki, mégis jók azok is....
El fogják mondani, mikor átveszed. Legalábbis, ha normális helyen vetted. Egyébként meg 100 max félgáz, és nem rángatni, 1600-ig meg max 9000 fordulat.
A Givi v46-ot ajánlottátok! Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül hozzá a tartó? Kerestem a shox oladán a givi katalógusban és azt írta, hogy az S2-höz van speciális rögzítő kit? Erről tud valaki valamit? Esetleg meg lehetne érdeklődni valahonnét?
Szevasztok!
Tegnap mentem a Fazerem hitelét intézni!
Be is indtották a mocit!
Nagyon király hangja volt!
Kb 2 percig járt aztán egy kicsit odahóztam neki 6000-ig.
Ez gáz szerintetek bejáratós motornál 2 perc járás után?
Nem tud valaki a közeljövőben valami motoros találkozót?
Mennyit kérnél az oldalsó tartókért? Engem lehet hogy érdekel a cucc!
És amúgy az árthatott nekei 2 perc melegítés után a 6000 fordulat egy pillanatra?
Öreg motor nem vén motor!De legalább ki van fizetve!
Az összes csatit be biztosítom szigszalaggal!
De amúgy nem valószínű hogy megyek!
Itt a manual angolul.
Amúgy ha csak simán a topcase tartót veszem meg akkor kell hozzá külön platni, vagy az jár hozzá?
Hazafeé száznál többel ne menj persze nem az egyes fokozatra gondoltam
Adjatok már tanácsot hogy járassam be a motoromat?
Milyen fordulatom hány km-ig?
Tegnap üresbe odahúztam neki 6000-ig.
ez árthat neki?
Úgy néz ki, hogy talán lesz pénzem Topcase-re!
A Givi v46-ot ajánlottátok! Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül hozzá a tartó? Kerestem a shox oladán a givi katalógusban és azt írta, hogy az S2-höz van speciális rögzítő kit? Erről tud valaki valamit? Esetleg meg lehetne érdeklődni valahonnét?
A Kappa 46-ról mi a véleményetek?
Tegnap mentem a Fazerem hitelét intézni!
Be is indtották a mocit!
Nagyon király hangja volt!
Kb 2 percig járt aztán egy kicsit odahóztam neki 6000-ig.
Ez gáz szerintetek bejáratós motornál 2 perc járás után?
(Az MT kié? nézzen be ide: http://www.mt01.hu )